Uspješne istarske poslovne žene moraju biti podrška mladim poduzetnicama

0

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula i Istarskog ogranka Udruge poslovnih žena Krug, 22. prosinca je u Županijskoj komori Pula održano druženje članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije. Bio je to susret žena koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos gospodarstvu, kulturi, obrazovanju, razvoju civilnog društva i ostalim područjima rada i života.

Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK ŽK Pula, pohvalila je dosadašnji rad Udruge i rad poslovnih žena uz želju da sljedeća godina bude također uspješna. Izrazila je i zadovoljstvo činjenicom da među ženama u Istarskoj županiji postoji pozitivna energija te želja i volja za okupljanjem, međusobnim prepoznavanjem, razumijevanjem i poštivanjem. Iskoristila je priliku i čestitala Gordani Deranja, koja je proglašena menadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća na susretu Croma 2011.

Gordana Deranja, predsjednica uprave Tehnomonta i predsjednica ogranka Kruga za Istarsku županiju pozvala je prisutne da koriste Krug radi promocije i prezentacije, ističući kako su otvoreni za svaki vid komunikacije i pomoći za umrežavanje žena. Okupljene poslovne žene složile su da ovakav vid druženja mora postati tradicionalan te da svojim primjerom uspješne poslovne žene moraju nuditi mentorstvo i pomoć mlađim ženama kojima je potrebna podrška. Podršku susretu dale su i dožupanica Istarske županije Viviana Benussi i dogradonačelnica Pule Vera Radolović. (Koraljka Vitasović)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa