Na Kamenjak Rocky Trailu u Premanturi 550 natjecatelja

08.04.2014 - 07:39
Utrku organizira KBBXS Adrenalina iz Premanture
Utrku organizira KBBXS Adrenalina iz Premanture

Proteklog vikenda u Premanturi održana je sportska manifestacija Kamenjak Rocky trails 2014, mountainbike utrka koju organizira KBBXS Adrenalina iz Premanture. Održane su dvije biciklističke utrke i trail utrka za trkače. Organizaciju su podržali JU Kamenjak, Turistička zajednica Medulin i Arenaturist.

U utrkama su sudjelovali timovi i natjecatelji iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovenije, Poljske, Belgije, Češke, Njemačke, Velike Britanije, Italije i Grčke. Prva utrka je održana u subotu, 5. travnja pod nazivom 18. XCO Premantura Kamenjak Rocky Trail.  XCO Premantura je prva utrka Kupa Hrvatske u disciplini XC (cross country). Ove je godine već osmi put u kalendaru Svjetske biciklističke federacije (UCI), a označena je kategorijom C1 te donosi vrijedne UCI bodove.

Rezultate pogledajte na: http://grabarsport.hr/biciklizam/18-xco-premantura/

Druga utrka održana je u nedjelju, 6. travnja pod nazivom XCM Kamenjak Rocky Trail – Maraton. Utrka je bodovana za MTB (mountainbike) Kup Hrvatske. Sportski događaj privukao je više od 550 natjecatelja u obje utrke.

Rezultate XCM utrke potražite na: http://grabarsport.hr/biciklizam/xcm-premantura/

Održana je i Trail Run utrka za trkače na kojoj je bio veliki odaziv sportaša i rekreativaca. Staza je imala ukupnu duljinu od 13 kilometara s ukupno 250 metara, predstavljala je idealnu podlogu kako za rekreativce tako i za ozbiljnije trkače.

Rezultate potražite na:
http://grabarsport.hr/biciklizam/18-xco-premantura/
http://grabarsport.hr/biciklizam/xcm-premantura/
http://grabarsport.hr/biciklizam/

Tanja Žakelj
Tanja Žakelj
Michael Lami
Michael Lami

Tweet

Posljednje novosti