Pulski SDP u humanitarnoj akciji Omiljeni cvijet Ane Rukavine

0
Akcija je organizirana gradskoj tržnici
Akcija je organizirana gradskoj tržnici

Pulski Forum žena SDP-a i gradska organizacija SDP Pule subotnje jutro 5. travnja proveli su na gradskoj tržnici u humanitarnoj akciji Omiljeni cvijet Ane Rukavine. Akciju inače organizira Socijaldemokratski forum žena SDP-a na razini cijele Hrvatske.

„Akciji se odazvao velik broj građana i građanki koji su ovim putem pokazali solidarnost naspram drugih kojima je pomoć potrebna. Cjelokupni prihod od prodaje tulipana uplatit će se u fond Zaklade Ana Rukavina, a Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske nastavit će s ovom akcijom kao što to čini već nekoliko godina povodom obilježavanja Aninog rođendana 28. ožujka.

Ovim putem pozivamo sve građane da se uključe u humanitarne akcije Zaklade Ana Rukavina. Naime, u Hrvatskoj ne postoji dovoljno razvijen sustav dobrovoljnog darivanja koštane srži. U postojećem hrvatskom Registru nedovoljan je broj darivatelja, a oni su do početka akcija Zaklade Ana Rukavina uglavnom bili članovi obitelji oboljelih. Prepoznajući veliku važnost formiranja Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica Socijaldemokratski forum žena SDP-a ovom akcijom daje svoj doprinos Zakladi i njenim ciljevima“, poručeno je iz pulskog SDP-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa