Ana Alaber i Fanika Hlubocki državne prvakinje u kickboxingu

24.03.2014 - 09:33
Haris Hadžipašić, Ana Alaber i Fanika Hlubocki
Haris Hadžipašić, Ana Alaber i Fanika Hlubocki

Na kickboxing prvenstvu Hrvatske u point fightingu za juniore te kick lightu za juniore i seniore održanom u subotu 22. ožujka  u Varaždinu, među 235 natjecatelja iz 43 hrvatska kluba, u disciplinama point fighting i kick light je izuzetno uspješno nastupilo troje lavova iz Pule i Medulina  osvojivši 4 medalje, dvije zlatne i dvije brončane.

 Pulska lavica Ana Alaber i medulinska lavica Fanika Hlubocki su pobjedama nad svojim protivnicama osvojile prva mjesta čime su postale državne prvakinje za 2014. godinu.  U point fightingu u kategoriji juniorki do 60 kg Ana Alaber iz pulskog kickboxing kluba „Lav“ je imala dosta težak ždrijeb. Na putu ka zlatnoj medalji suprostavile su joj se vrlo kvalitetne protivnice od kojih jedna višegodišnja reprezentativka.

Ana Alaber je tehnički i taktički bila nadmočnija od svih svojih protivnica i i tako je savladavši ih postala juniorska državna prvakinja. Ni medulinska lavica Fanika Hlubocki u disciplini kick light kategorije do 55 kg nije imala lagan ždrijeb. Protivnice su joj bile vrlo čvrste i snažne. No borbeno iskustvo Fanike Hlubocki nije dozvolilo protivnicama da dođu do izražaja. Pravilno rasporedivši snagu kako bi izdržala, Fanika je sve borbe okončala uvjerljivim pobjedama i tako postala prvakinja države.

Fanika Hlubocki i Haris Hadžipašić su nastupili i u point fightingu te osvojili brončane medalje.

Na ovom državnom prvenstvu ostvareni su slijedeći rezultati:

ANA ALABER (KBK „Lav“ Pula) point fighting juniorke -60 kg - 1. mjesto

FANIKA HLUBOCKI (KBK „Lav“ Medulin) kick light juniorke -55 kg - 1. mjesto

FANIKA HLUBOCKI (KBK „Lav“ Medulin) point fighting juniorke -55 kg - 3. mjesto

HARIS HADŽIPAŠIĆ (KBK „Lav“ Pula) point fighting juniori -74 kg - 3. mjesto

Već slijedeći vikend borci pulskog i medulinskog kickboxing kluba „Lav“ nastupaju u Budvi (Crna Gora) na međunarodnom kickboxing prvenstvu.

 

Tweet

Posljednje novosti