Michela Blagonić nova predsjednica IDS-a Buzeštine

10.02.2014 - 13:55
Michela Blagonić
Michela Blagonić

U Buzetu je 7. održana Izborna skupština Zajednice podružnica IDS-a Buzeštine na kojoj je za predsjednicu jednoglasno izabrana Michela Blagonić. Za potpredsjednika je izabran Damir Fabijančić, a za tajnicu Mila Nežić.

Za članove predsjedništva ZP-a, izabrani su Ervina Kisiček, Igor Božić i Aleksandar Šverko. Ostali članovi po funkciji su Damir Sirotić (GP IDS Buzet), Anton Šverko (OP IDS Lanišće) i Stjepan Mraković.

Novoizabrana predsjednica ZP Buzeštine zahvalila se fiducijarima na ukazanom povjerenju te naglasila kako će u narednom mandatnom razdoblju intenzivno raditi na jačanju suradnje između gradske podružnice Buzet i općinske podružnice Lanišće.

- Dosadašnji uspjesi našeg ZP-a rezultat su jedinstva svih naših članova te ćemo daljnjim zajedničkim radom, angažmanom i suradnjom opravdati povjerenje naših sugrađana i doprinijeti boljitku naše zajednice, zaključila je predsjednica IDS-a Buzeštine Michela Blagonić.

Na Skupštini glasalo se također za kandidate za viša tijela IDS-a. Za člana predsjedništva IDS-a iz ZP Buzeštine izabran je Stjepan Mraković, dok je kandidat za potpredsjednika IDS-a Valter Flego. Ivan Vratović kandidat je ZP Buzeštine za člana garantnog odbora Istarskog demokratskog sabora.

Predsjedništvo ZP IDS-a Buzeštine
Predsjedništvo ZP IDS-a Buzeštine

Tweet

Posljednje novosti