Istarski župan primio porečke odbojkašice

08.01.2014 - 14:03
Odbojkašice Odbojkaškog kluba Poreč na primanju kod župana
Odbojkašice Odbojkaškog kluba Poreč na primanju kod župana

Župan Istarske županije Valter Flego, u sjedištu Istarske županije u Puli, 8. siječnja primio je odbojkašice Odbojkaškog kluba Poreč, predsjednika kluba Jadrana Tintora, dopredsjednicu Teutu Sauko te stručno osoblje kluba.

Župan je mladim sportašicama čestitao na izvanrednim rezultatima postignutima krajem protekle godine kada su u finalu Hrvatskog kupa u odbojci za žene odnijele pobjedu te na osvojenom drugom mjestu u I. skupini Prve A Hrvatske odbojkaške lige (seniorke).

"Kao osoba koja se bavila sportom, znam koliko je truda i odricanja potrebno uložiti da bi se postigli vrhunski rezultati poput vaših. Želim vam puno uspjeha i u ovoj godine te da ostanete jednako motivirane kao i do sada", naglasio je istarski župan ujedno čestitavši im što su odabrale zdrav način života.

Kroz razgovor s predstavnicima OK Poreč, župan se upoznao s radom i daljnjim planovima Kluba te predstojećim natjecanjima poput Chllenge Cup-a za koje su porečke odbojkašice izborile osminu finala.

Podsjetimo, seniorke OK Poreč, u rovinjskoj dvorani Gimnasium, u prosincu 2013. godine odigrale su povijesnu utakmicu u pravom istarskom finalu Hrvatskog kupa u odbojci za žene. Naime, po prvi su put u povijesti svojih klubova, finale izborile domaće igračice ŽOK Rovinja i gostujuće odbojkašice iz susjednog i prijateljskog OK Poreča.

Župan se upoznao s radom i daljnjim planovima Kluba te predstojećim natjecanjima
Župan se upoznao s radom i daljnjim planovima Kluba te predstojećim natjecanjima

Tweet

Posljednje novosti