IDS: Buzećan S.M. iz Jutarnjeg lista nije Stjepan Mraković

0
Stjepan Mraković sa suprugom Nadom Prodan Mraković na proslavi IDS-ovg rođendana u Puli
Stjepan Mraković sa suprugom Nadom Prodan Mraković na proslavi IDS-ovg rođendana u Puli

IDS se oglasio priopćenjem u kojem opovrgava medijske napise u kojima se županijskog vijećnika IDS-a Stjepana Mrakovića optužuje da je na popisu poreznih dužnika te da duguje bankama, odnosno fizičkim ili pravnim osobama 45 milijuna kuna.

„Županijski vijećnik Stjepan Mraković nije na popisu poreznih dužnika i poreznoj upravi ne duguje niti kune, a informacije objavljene na raznim portalima i tiskanim medijima su jednostavno netočne i temelje se isključivo na objavljenim inicijalima imena i prezimena dužnika.

Smatramo da takvi lažni napisi imaju jedino za cilj diskreditirati kako naše predstavnike tako i IDS, ili je došlo, u najboljem slučaju, do zamjene identiteta.

Na ovaj način odbacujemo, u ime IDS-a i Stjepana Mrakovića, takve lažne napise te odgovorno tvrdimo da Mraković nije na popisu poreznih dužnika. Štoviše, ni Mraković niti poduzeće čiji je on manjinski suvlasnik nisu korisnici niti jednog bankarskog kredita te ne postoji dug ni po toj osnovi“, priopćeno je iz IDS-a koji poziva sve medije da takvim napisima prestanu narušiti ugled Stjepanu  Mrakoviću i njegovom poslovanju, ali i samom IDS-u.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa