Hajdukova ofenziva u Istri: Vučević već poslao ponude za Woona, Joa i Radonjića

0
Radonjić (foto: Jutarnji list)
Radonjić (foto: Jutarnji list)

Idućeg petka, 3. siječnja 2014. godine, startaju pripreme Istre 1961 za proljetnu sezonu. Ovog trenutka nije još definiran popis igrača koje će trener Igor Pamić povesti na trening, prvo u Pulu a onda dva puta po pet dana u Medulin. Osim odlaska Sandija Križmana u Južnu Koreju, do ovog trenutka nema nikakvih drugih promjena. No u javnosti je već probijena informacija da ima dosta interesa za igrače Istre 1961, a da je najviše zanimanja iskazao splitski Hajduk, donosi Jutarnji list.

- Nije tajna da je Hajduk zainteresiran za neke naše igrače, ali nismo mi ti koji će kazati o kome se radi - kazao je izvršni direktor Istre 1961 Neven Šprajcer u subotu, s puta Pula - Karlovac.

- Mogu tek potvrditi da smo se na inicijativu Splićana sastali s njihovim novim sportskim direktorom Goranom Vučevićem, te saslušali njihove ideje.

Iako je Šprajcer izbjegavao govoriti o imenima, već i vrapci na grani znaju da bi Hajduk želio Woona, Joa i Radonjića. Među inima je to procurilo jer su se iz Hajduka direktno javili nekim igračima, što sigurno nije korektno prema Istri 1961. No na stranu stil rada, ključno je pitanje ima li realno mogućnosti da se Puljani odreknu nekog od navedenih igrača, koji su ugovorom vezani do 2015. godine?

Sukladno financijskim limitima Hajduk u priči nudi prioritetno zamjene igrača. U javnosti se barata imenima Andrijaševića, Kiša, Mujana i još nekih mladih hajdukovaca, no sve nam to djeluje prilično neuvjerljivo. Nije logično da bi se Istra 1961 odrekla svojih ponajboljih igrača, a pogotovo ne bez značajnijih financijskih efekata, kao što je logična pretpostavka da primjerice Andrijašević ima drugačije ideje za svoju karijeru. Kako se god okrene, Istra 1961 nakon prodaje Križmana eventualno mora unovčiti još jednog igrača, ali to bi prije svega bio Blagojević, kojem istječe ugovor u lipnju i ima 27 godina...

Kad su u pitanju dolasci, Puljani su u pregovorima s četiri prvoligaška igrača, ali imena još ne žele otkriti, jer im često konkurencija iskoristi objavu i uzme igrače, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA