Osnovana podružnica Kluba žena IDS-a Buzet

10.12.2013 - 12:13
Klub žena IDS-a Buzet
Klub žena IDS-a Buzet

Ines Jerman izabrana je za predsjednicu podružnice Kluba žena IDS-a Buzet na Osnivačkoj skupštini održanoj u subotu, 7. prosinca, u Sv. Martinu. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novoizabrana predsjednica je izjavila da će Klub žena IDS-a aktivno raditi za boljitak svih žena na području Buzeta.

- U svome radu surađivat ćemo s ostalim podružnicama Kluba žena IDS-a, ali i s članovima IDS-a Buzet kako bi zajedničkim radom poboljšali život žena i njihovih obitelji.

- Snaga Istre je u poštivanju prava žena i za to ćemo se posebno zalagati. Također, vodit ćemo računa i o svim drugim vrstama diskriminacije za koje u Istri postoji nulta stopa tolerancije. Kroz razne aktivnosti i projekte nastojat ćemo se približiti svim ženama s ovog područja kako bi se istinski upoznale s njihovim potrebama i problemima, istaknula je Jerman pozvavši sve članice da se aktivnim angažmanom uključe u rad podružnice.

Na Skupštini za članice Predsjedništva izabrane su: Vedrana Gregorović, Jadranka Vivoda, Rosela Pavletić i Ervina Šurković Kisiček.

Tweet

Posljednje novosti