Damir Sirotić novi predsjednik buzetskog IDS-a

09.12.2013 - 10:18
Novo vodstvo buzetskog IDS-a
Novo vodstvo buzetskog IDS-a

Damir Sirotić je izabran za novog predsjednika Gradske podružnice IDS-a Buzet na Izbornoj skupštini održanoj 7. prosinca, u društvenom domu u Sv. Martinu.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novi predsjednik podružnice je naglasio kako je snaga buzetskog IDS-a u zajedništvu.

- Uspjeh koji je buzetska podružnica ostvarila u svome radu rezultat je jedinstva svih članova. U narednom mandatnom razdoblju ciljevi rada predsjedništva Gradske podružnice IDS-a Buzet bit će nastavak zajedničkog i angažiranog rada koji će donijeti boljitak za sve stanovnike buzeštine od kojih i dalje želimo zaslužiti povjerenje, istaknuo je Sirotić.

Za članove Predsjedništva GP IDS-a Buzet izabrani su: Vedrana Gregorović, Denis Muzica, Igor Počekaj, Dragan Klarić, Igor Božić, Ana Pernić, Edit Rupena, dr. Elvis Černeka, Mauro Merlić, Ines Jerman, Boris Sirotić, Dalibor Petohleb i Dragan Merlić te Siniša Žulić po funkciji.

Skupština je, također, jednoglasno potvrdila kandidaturu za potpredsjednika IDS-a Valtera Flega i člana Predsjedništva IDS-a Stjepana Mrakovića.

Na Skupštini GP IDS-a Buzeta prisustvovao je i kandidat za predsjednika IDS-a Boris Miletić, koji se ukratko predstavio kao kandidat te se osvrnuo na aktualnu političku situaciju.

- U današnjim okolnostima jedinstvenost IDS-a je posebno važna, posebice kad svjedočimo daljnjoj centralizaciji države kroz preseljenje državnih institucija iz Istre u Rijeku.

- Naša je stranka danas Istri potrebnija više nego ikada. Posljednjih mjeseci kroje se neke nove granice te se predlažu neki novi ustroji Sjevernog Jadrana i Like gdje se Istra niti ne spominje. Stoga su nam naše zajedništvo i naša snaga neophodni kako bi sačuvali regionalni identitet Istre, zaključio je kandidat za Predsjednika IDS-a Boris Miletić.

Tweet

Posljednje novosti