Počinje Silver sport cup Novigrad: Otvara se lov na 20.000 kuna!

03.12.2013 - 08:08
Prošlogodišnji finalisti: Gradbeništvo Skoro i GIP Karojba ADS Tokić
Prošlogodišnji finalisti: Gradbeništvo Skoro i GIP Karojba ADS Tokić

U Novigradu će se, u tamošnjoj sportskoj dvorani, od 8. do 22. prosinca održati treće izdanje međunarodnog malonogometnog (futsal) turnira „Silver sport cup Novigrad-Cittanova“. Riječ je o turniru koji se odigrava po futsal pravilima (4+1 igrač), te je kao natjecanje registriran pri Hrvatskom nogometnom savezu.

Turnir je u prethodna dva izdanja okupio velik broj izrazito kvalitetnih momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH, u kojima su zaigrali i neki od malonogometnih reprezentativaca spomenutih zemalja, dok interes i najave za ovogodišnje izdanje turnira daju naslutiti kako će broj ekipa biti još i veći, a sastav momčadi bar jednako kvalitetan.

Prva dva izdanja Silver sport cupa naišla su na vrlo pozitivne odjeke samih sudionika, ali i publike te stručne (malo)nogometne javnosti. Svi oni složni su kako je riječ o kvalitetno organiziranoj i realiziranoj sportskoj manifestaciji, koja ima odličnu perspektivu da u godinama koje dolaze preraste u jedan od važnijih futsal turnira na ovim prostorima.

Kvaliteta turnira odražava se među ostalim i kroz bogati nagradni fond, od kojega će četiri prvoplasirane ekipe podijeliti 37.500 kuna (1. mjesto 20.000 kn, 2. mjesto 10.000 kn, 3. mjesto 5.000 kn, 4. mjesto 2.500 kn), a tu su i nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca.

Za dodatne informacije i prijave zainteresirane ekipe mogu se javiti Franku Katunaru na broj telefona 052/726-673 ili GSM 098/255-729. Rok za prijave ekipa je 5. prosinca 2013. godine, dok će se izvlačenje parova po skupinama održati 6. prosinca navečer u novigradskoj sportskoj dvorani.

Prijavnica se može pronaći na Facebook stranici turnira (www.facebook.com/silversportcup), u caffe baru Silver sport (sportska dvorana Novigrad), a možete je zatražiti i e-mailom na adresu silversportcup@gmail.com. Kotizacija po ekipi iznosi 999,00 kuna.

Posebno zanimljiva je i nagradna igra za publiku, obzirom da se svake večeri priprema izvlačenje bogatih nagrada namijenjenih upravo njima (originalni dresovi europskih klubova, večere u restoranima, poklon-paketi vina itd…).

Završnica turnira odigrat će se 22. prosinca, a polufinalna i finalna utakmica bit će obogaćene i popratnim animacijskim programom. Bit će tu među ostalim i revijalna utakmica, kao i zabavno-glazbeni program uz druženje sudionika, pokrovitelja i sponzora te drugih partnera turnira, kojim će se na najbolji način zaključiti treće izdanje Silver sport cupa

 

Tweet

Posljednje novosti