Svečano otvoreno pulsko klizalište Tivoli

02.12.2013 - 14:58
Klizalište će biti otvoreno od 2. prosinca 2013. do 1. veljače 2014.
Klizalište će biti otvoreno od 2. prosinca 2013. do 1. veljače 2014.

Pula je dočekala otvorenje klizališta Tivoli na pulskoj rivi. Od 2. prosinca 2013. do 1. veljače 2014. godine Sportski centar Tivoli d.o.o., u suradnji s Gradom Pula, omogućili su da svi ljubitelji zimskih radosti, zdravog života, rekreacije i sporta uživaju u klizanju na još atraktivnijoj lokaciji. Naime, ove godine klizalište je otvoreno na pulskoj rivi, u neposrednoj blizini veslačkog kluba.

Prigodne riječi nazočnima uputio je gradonačelnik Pule Boris Miletić, župan Istarske županije Valter Flego te dječji gradonačelnik Mario Tomašić. Simboličnim odlaskom na klizalište mali je gradonačelnik Tomašić službeno otvorio klizalište za javnost nakon čega su prve klizaljke na ledu bile od učenika Osnovne škole Tone Pruško te članova klubova Pula Inline i KK Uljanik.

Klizalište je otvoreno svakoga dana, od 10 sati do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka, a od petka do nedjelje od 10 do 1 sat.

Jutarnji termini su posebno namijenjeni najmlađima, djeci pulskih osnovnih i srednjih škola te svih ostalih škola diljem Istre. No, svakako, svi ljubitelji klizanja su dobrodošli tijekom cijelog dana. Sportski centar Tivoli d.o.o. obogućio vam je da prve korake na ledu, do naprednijih klizačkih vještina, napravite uz instruktore i trenere klubova Pula Inline i KK Uljanik. Pula Inline će podučavati one koji žele po prvi puta stati na led, zatim se uz njih možete uključiti u školu hokeja na ledu kao i brzog klizanja, a članovi kluba KK Uljanik davat će instrukcije zainteresiranima vezano uz prve korake na ledu ali i umjetničkog klizanja. Svakako je potrebno doći na klizalište i informirati se te rezervirati termine za učenje i školicu na ledu.

Klizalište su otvorili mali pulski gradonačelnik Mario Tomašić, gradonačelnik Pule Boris Miletić i istarski župan Valter Flego
Klizalište su otvorili mali pulski gradonačelnik Mario Tomašić, gradonačelnik Pule Boris Miletić i istarski župan Valter Flego
Tim osoblja tvrtke SC Tivoli d.o.o. iz Pule pobrinuo se da posjetiteljima klizališta, uz vesele note na klizalištu i mogućnošću okrijepe, bude ugodno i nezaboravno u Puli. Klizalište u Puli je projekt koji ne samo da pruža radost i rekreaciju za građane Pule i Istre, već proširuje ponudu gradskih događanja brojnim posjetiteljima i gostima koje u prosincu Pula očekuje.

Svakako je potrebno naglasiti podršku koju je klizalište dobilo od sponzora i prijatelja klizališta, kao što su Lučka uprava Pula, Brionka Pula, Pulaparking, Turistička zajednica Pula, Luka Pula, JU Pula Sport i naravno Grad Pula.

Cijena ulaznice na klizalište je 20 kuna (karta u tjednu od ponedjeljka do četvrtka), 25 kuna za petak, subotu, nedjelju i praznicima. Cijena obiteljske karta je 50 kuna (vrijedi za 4 osobe; roditelji/rodbina i djeca). Moguće je kupiti i kartu za deset posjeta klizalištu u vrijednosti od 120 kuna.

Tijekom rada klizališta, kroz dva mjeseca, organizirat će se razna gostovanja, revijalne utakmice hokeja te nastupi umjetničkog klizanja, ali i animirani programi zabave na ledu o kojima ćemo pravovremeno obavještavati građane i medije.

Tweet

Posljednje novosti