U Čepiću se igra mora: Zdenko Žulić i Bruno Honović pobjednici turnira

0
Finalisti: Gverino Puhar i Jurica Poropat protiv Bruna Honovića i Zdenka Žulića
Finalisti: Gverino Puhar i Jurica Poropat protiv Bruna Honovića i Zdenka Žulića

Čepić je i dalje istarski centar natjecanja u mori, nekada popularnoj pučkoj igri ovih krajeva. Novi turnir održan je 23. studenog u organizaciji caffe bara Čepić, vlasnika Venuča Honovića. Na turniru je sudjelovalo 14 parova, a među igračima su bila i dva predsjednika općinskih vijeća – Zdravko Vidak iz Kršana i Silvan Juran iz Pićna. Silvan Juran je u paru s Venučom Honovićem u četvrtfinalu izbacio Borisa Babića, potpredsjednika Općinskog vijeća Kršana, koji je igrao sa svojim stalnim partnerom Đanijem Ferbokovićem. Sani, sin Borisa Babića, igrao je u paru sa Zdravkom Vidakom, koalicijskim partnerom svoga oca. 

Prvo mjesto osvojili su Zdenko Žulić i Bruno Honović, koji su u finalu bili bolji od Gverina Puhara i Jurice Poropata. Treći su bili Mario i Kristijan Vlah, a četvrti Silvan Juran i Venučo Honović.

Na turniru su još sudjelovali: Bazilio Radović i Mario Mužul, Sebastijan Belić i Marčelo Babić, Miroslav Babić i Zdravko Novaković, Branko Marušić i Slavko Lukić, Siniša Žufić i Goran Baćac, Đani Miškulin i Dušan Peteani, Pino Šterpin i Vedran Matković, te Ivan Dušić i Josip Šestan. Zapisničar je bio Adriano Vidak. (Tekst i foto: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa