Belfast Food na pulskoj Brucošijadi

15.11.2013 - 07:54
Belfast Food
Belfast Food

Studentska udruga Pula će, tradicionalno kao i svake godine, obilježiti dobrodošlicu studentima organizacijom Brucošijade. Kao i svake godine, brucoše, ali i sve ostale posjetitelje očekuje program uz mnoštvo dobre zabave, u prostorijama Studentske udruge Pula i Studentskog multimedijalnog centra (Karlo Rojc).

Brucošijada će se održati u četvrtak, 21. studenoga s početkom već od 20.00 sati kada službeni program započinje svirkom pulskog DJ tima „Breakaholics“ u prostorijama Studentskog multimedijalnog centra te DJ Bepa u prostoru Studentske udruge Pula.

U nastavku programa u prostorijama Studentskog multimedijalnog centra, uz svirku Breakaholicsa, održat će se i velike studentske karaoke s bogatim nagradama, u organizaciji VOX Karaoke Teama, dok će u prostoru Studentske udruge Pula, nakon DJ Bepa, live program započeti svirkom pulskog zabavljača Deana Bakića, a vrhunac večeri će se dogoditi kada na scenu stupi poznati riječki irish punk/rock bend BELFAST FOOD, koji će svojim svevremenskim hitovima Van iz grada, Mate i Matilda, Šporki stari grad i mnogim drugima uveseljavati i zabavljati posjetitelje do dugo u noć.

Ali, ni to nije sve, Studentska udruga Pula časti studente velikom studentskom tombolom s iznimno bogatim nagradama, od besplatnih putovanja, izleta, knjiga, poklon-bonova pa do vaučera za kupovinu u raznim trgovinama. Tombola je potpuno BESPLATNA i dijeli se na ulazu uz pokaz kupljene ulaznice.

Studentska udruga Pula ovom prilikom poziva sve brucoše, studente i one koji se tako osjećaju da dođu na najveseliju studentsku feštu u godini te se nezaboravno provedu, a možda se doma vrate i sa jednom od naših vrijednih nagrada.

 

Tweet

Posljednje novosti