Jak vjetar otpuhao Svetog Petra iz Šume

11.11.2013 - 11:16
Načelnik nije još siguran hoće li mijenjati ime u Sveti Petar izvan Šume
Načelnik nije još siguran hoće li mijenjati ime u Sveti Petar izvan Šume

Bilo je samo pitanje trenutka kad će orkanski vjetar početi nositi sve pred sobom. Naime, simpatičan i svima drag Sveti Petar u Šumi je postao prva žrtva nevjerojatno jakog vjetra koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak poharao cijelu Hrvatsku. Vjetar je prvo otpuhao Šumu, a onda i Svetog Petra, piše News bar.

Probao se čak i odreći vjetra tri puta prije nego što je pijevac zapjevao, ali niti to nije pomoglo. Konsternirani susjedi su probali pomoći, ali bilo je kasno. Vjetar je Šumu posjekao poput najnovijeg modela motorne pile Stihl, a Sveti Petar je počeo letjeti uokolo.

"Ljepše je u Šumi, nego kad te vjetar bacaka na sve strane. Pogotovo vjetar s Dinare", viknuo je svojim zabrinutim prijateljima tužni Sv. Petar, odletjevši sada već izvan Šume.

Načelnik ovog istarskog mjesta nije još siguran hoće li zbog ovog nevremena mijenjati ime u Sveti Petar izvan Šume, piše satirično humoristični portal News bar.

(Sve vijesti koje su objavljene na News bar portalu su izmišljene ili parodirane sa ciljem stvaranja satiričko-humorističnog djela te ih stoga ne treba shvaćati ozbiljno.)

 

 

Tweet

Posljednje novosti