Nezaboravna zabava u Ližnjanu uz KnockOut party

0
Ekipa KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima i priređuje nezaboravne partije
Ekipa KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima i priređuje nezaboravne partije

Kako bi zagrijali hladne jesenske dane ekipa KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima i priređuje nezaboravne partije. Kako bi mladima približili atmosferu iz francuskog Orcieresa, o kojoj su izvještavali i brojni europski mediji, posjetit će njihove gradove i prirediti im zabavu kakvu mogu ponovno doživjeti u bajkovitom Orcieresu. Skijaška oaza spremna je za ovosezonsku sportsko – glazbenu priču koja će se održati u dva termina, od 28. prosinca – 04. siječnja 2014. te od 04. – 11. siječnja 2014.

U subotu 09. studenog vrhunska zabava dolazi u Ližnjan kraj Pule! Osim odlične atmosfere, KnockOut ekipa organizira i bogatu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti skijanje na najpoželjnijoj destinaciji ove godine - 8 dana u Orcieresu u Francuskoj. Moći ćete uživati i u live nastupima DJ-a Luce Montecchija, JURKIA (Frankie Headfors) i Nikole Z Kukurini.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavlja britanski DJ dvojac The Shapeshifters, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, Goran Bare, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors, program RNB Confusion i grupa Connect, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.

KnockOut Snow Festival svojim fanovima na Facebook stranici najavljuje veliku nagradnu igru i jedinstvenu priliku da osvoje aranžman i otputuju u Francusku potpuno besplatno. Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u novogodišnjem terminu iznosi 2790 kuna, a u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kuna. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa