U pulskom Rock Caffeu započinje nova koncertna sezona

09.10.2013 - 11:18
Nova sezona počinje koncertom Twin Horn Benda
Nova sezona počinje koncertom Twin Horn Benda

Nova koncertna sezona u ovom najpoznatijem istarskom okupljalištu rockera te svih onih koji vole rock i sličnu vrstu glazbe započinje ovog vikenda, točnije u petak 11. listopada koncertom Twin Horn Benda koji je službeni bend istoimenog moto kluba s kojima Rock Caffe surađuje već dugi niz godina.

Sljedećeg petka, 18. listopada, nastupa funky groove sastav  S.J. Quartet i gosti predvođeni Leonom Benko na klavijaturama uz koga još nastupaju i Davor Milovan Billy (bass), Adriano Bernobić (bubanj), Boro Lukić (gitara) te još nekoliko specijalnih gostiju.

Zadnji petak u mjesecu rezerviran je za večer druženja uz prekrasan glas mlade pulske pjevačice koja se dugi niz godina školovala u SAD-u. Najljepše jazz, blues i soul skladbe izvoditi će Jasmina Makota & friends. Za studeni je najavljen i koncert rovinjske grupe Big Wave koja je kod pulske publike uvijek dobro prihvaćena, a velika novost ove godine je 5. Croatia Blues Challenge koji se, nakon Zagreba i Splita, ove godine seli u Pulu.

U petak, 8. studenog, nastupit će natjecatelji u Solo/duo kategoriji, a subota je namijenjena za natjecanje u Band kategoriji. U nedjelju, 10. studenog, zaljubljenici u blues moći će uživati u nastupima pobjednika u svakoj kategoriji te posebnim gostima. 

Prijave za 5th Croatian Blues Challenge traju od 26.09.2013. do 28.10.2013. u ponoć, a izvođači se prijavljuju putem slijedećeg linka: http://www.croblues.com/prijava.html Osim navedenih koncerata petkom ovog vikenda počinju i subotnji nastupi legendarnog Rock Caffe Home benda -  Muha, Veco & company, koji već par godina za redom iznova oduševljavaju svojim repertoarom i interpretacijama bezvremenskih hitova.

Za sve ljubitelje dobrog i otkačenog humora, Todor će sa svojim anti-stand up nastupima četvrtkom započeti u studenome. Naravno, Rock Caffe Pula je zadržao svoju tradiciju,  kao i svih ovih godina, da je ulaz na sva  događanja besplatan. Početak svih programa je zakazan za 22 sata.

Tweet

Posljednje novosti