Počelo obilježavanje Dječjeg tjedna u Vodnjanu

04.10.2013 - 12:35
Djeca i roditelji su oživjeli glavni vodnjanski trg
Djeca i roditelji su oživjeli glavni vodnjanski trg

Dječjom biciklijadom u organizaciji DV-SI Petar Pan Vodnjan – Dignano i Grada Vodnjana započelo je obilježavanje Dječjeg tjedna u Vodnjanu. Djeca i roditelji su oživjeli glavni trg te puni entuzijazma krenuli biciklama kroz centar Vodnjana. Na trgu su im odgajateljice pripremila razne igre (spora vožnja biciklima, poligone)

U petak, 4. listopada, od 9,30 do 11,30 sati, na lokaciji glavnog gradskog trga održale su se brojne aktivnosti za najmlađe. Pod nazivom „Djeca djeci - I bambini per i bambini“, održala se humanitarna akcija prikupljanja starih igračaka. Događaj je organiziran u suradnji s udrugom „Naš San Njihov Osmijeh“. Na istoj lokaciji djeca su sudjelovala na plesnoj radionici Društva Naša djeca iz Vodnjana te su bili dio likovno-kreativne i obojane priče od nazivom „Obojimo naš trg“. Uključila su se djeca DV-SI Petar Pan iz Vodnjana, učenici od I do IV razreda OŠ Vodnjan – SE Dignano, djeca iz DV „Zvončica-Trilli“ Vodnjan te polaznici Dječje igraonice Merlin.

U čast djeci program se zatim nastavlja sljedećeg tjedna kad će se od 9. do 11. listopada održavati kazališne predstave za predškolsku i školsku djecu. U programu su predstave Teatra „Naranča“, i to, za vrtićke skupine „Gosp.Lisac i Gosp.Roda“, a za školsku djecu „Vitez željeznog srca“. Palača Portarol bit će lokacija na kojoj će se svečano otvoriti izložba dječjih radova u petak, 11. listopada u 10 sati.

Tweet

Posljednje novosti