PRVA RUKOMETNA LIGA ZA ŽENE

Lagana i uvjerljiva pobjeda Labudica za skok u sredinu ljestvice

Piše: Siniša Žulić

13.10.2024 - 07:00
Renee Posavac (foto: ŽRK Rudar)
Renee Posavac (foto: ŽRK Rudar)

Rukometašice Rudara bez većih su problema svladale gošće iz Dugog Sela, koje se već na početku ovogodišnjeg prvenstva suočavaju s odlaskom nekih igračica pa je tako nakon samo par kola njihove redove napustila i buzetska vratarka Mia Mraković. S druge strane roster labinskog trenera Diega Datosa u ovom je susretu bio proširen povratkom Katje Mikulić i Katarine Raspudić.

Osim samog početnog vodstva (0:2) sve ostalo je bilo na strani rastrčanih i efikasnih Labinjanki. Serijom od 8:1 koju je predvodila Ana Jajčević domaće su rukometašice stvorile značajnu prednost koju su tijekom susreta samo povećavale (8:3 - 13’). 

 

U nastavku susreta ponovno dominacija domaćih rukometašica koje su, kako je susret odmicao, samo podizale svoju prednost, koja je u 37. minuti nakon zgoditka Jajčević poprimila dvoznamenkastu vrijednost (21:11). U labinskim redovima najefikasnija je bila Ana Jajčević s devet zgoditaka, a pratile su je Allsu Đuzel i Renee Posavec koje su upisale po pet pogodaka.Na vratima Labinjanki Ana Ugrin imala je osam obrana.

Statistika utakmice:

Tweet

Posljednje novosti