POREČANI UZALUD U HRVACE

Odgođen derbi začelja. Umjesto nogometa mogli zaigrati vaterpolo

Piše: Siniša Žulić

28.09.2024 - 21:00
Stanje terena u Hrvacama (foto: NK Jadran Poreč)
Stanje terena u Hrvacama (foto: NK Jadran Poreč)

Obilne kiše koje su tijekom dana padale prouzročile su poplave većim dijelom sjeverne Dalmacije, stvarajući u nekim krajevima velike probleme i velike štete. Slično je bilo i u Hrvacama, malom mjestu u podnožju šumovitih brežuljaka na rubu Hrvatačkog polja uz cestu Sinj – Knin, gdje je voda, između ostaloga, u bazen pretvorila tamošnji nogometni stadion gdje je trebao biti održan derbi začelja Drugo hrvatske nogometne lige između istoimenog domaćina i porečkog Jadrana. 

 

Desetak centimetara vode na terenu igralište je prije pretvorilo u bazen no travnaku površinu pogodnu za igru pa sucu Dariju Kulušiću iz Šibenika i delegatu susreta Danijelu Storiću iz Vodica, u konzultaciji s predstavnicima obje momčadi, nije preostalo ništa drugo no premjestiti termin odigravanja ovog susreta. Kada će to biti još se ne zna, a konačna bi odluka trebala biti sutra oko 15 sati.

Hrvace i Jadran Poreč nakon pet kola zauzimaju posljednje dvije pozicije na drugoligaškoj ljestvici, a obje su momčadi tijekom tjedna kroz medije plasirale svoje nezadovoljsatvo suđenje u dosadašmnjem dijelu prvenstva. 

Tweet

Posljednje novosti