Okreni novu poslovnu stranicu!

Traže se veterinari, blagajnici, prodavači...

19.09.2024 - 10:37

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Pet Network International d.o.o. o. tržišni je lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji. Traže Veterinara / dr. vet. med. (m/ž) za rad u veterinarskoj ljekarni unutar poslovnice koji će savjetovati kupce te brinuti o naručivanju robe i o malim životinjama u sklopu poslovnice. Nude ti redovita primanja sa uvećanom satnicom za rad nedjeljom, praznikom i noćni rad, rad u dinamičnom i timskom okruženju s odličnom atmosferom, stručnu edukaciju, božićnicu, prijevoz te plaćenu naknadu za prehranu. Pošalji svoju prijavu do 17. listopada.

INTERIGRE d.o.o., za igre na sreću u automat klubovima, hrvatska je tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću. Traže Radnika u automat klubu (m/ž) koji će komunicirati sa igračima, raditi s aparatima za igre na sreću te blagajničke i mjenjačke poslove. Nude ti redovita primanja sa uvećanom satnicom za rad nedjeljom, praznikom i noćni rad, rad u mladom, dinamičnom i poticajnom radnom okruženju, plaćene troškove prijevoza i prehrane te božićnicu. Ako si zainteresiran, pošalji svoju prijavu do 27. rujna.

C.R.T.F. Moda d.o.o. zapošljava novog Modnog konzultanta u prodaji / prodavač (m/ž). Budi spreman za svakodnevnu komunikaciju s velikim brojem kupaca, dijeliti im modne savjete te upoznavati ih s trenutnim akcijama i promocijama. Nude ti bonuse za ostvarene rezultate, mogućnost profesionalnog razvoja i božićnicu. Ako si ambiciozan i vidiš svoju profesionalnu karijeru u modnoj industriji prijavi se do 7. listopada.

Hattrick-PSK društvo s ograničenom odgovornošću za priređivanje igara na sreću   regionalna je kompanija prisutna više od 20 godina na hrvatskom tržištu. Zapošljava novog Prodavača / Blagajnika (m/ž) koji će primati uplate uloga i izdavati listiće igračima. Nude ti naknadu za prijevoz i topli obrok, kvartalne bonusi po učinku, mogućnost dogovora za smjene kroz tjedan te pozitivno radno okruženje. Ako si zainteresiran, pošalji svoju prijavu do 7. listopada.

Major Internacional d.o.o. vlasnik je Luckia casina te zapošljava Blagajnika - slot operatera (m/ž/d) koji će obavljati gotovinske transakcije, vršiti promjene u okviru mjenjačnice te voditi evidencije o transakcijama. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno, kvartalne bonuse, naknadu za prijevoz i topli obrok, uskrsnicu, božićnicu i regres, edukacije te ugodnu radnu atmosferu. Požuri i prijavi se do 27. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Tweet

Posljednje novosti