poslali priopćenje

Fažanski SDP-ovci se javili oko ostavke Lidije Udovički

Piše: Istarski.hr

05.09.2024 - 17:01
Fažana (Snimio Milivoj Mijošek)
Fažana (Snimio Milivoj Mijošek)

Nakon nedavne objave u medijima u vezi neopozive ostavke Lidije Zulma Udovički Sanchez de Lozada, javio je i SDP Fažane. 

Podsjetimo, Vijećnica Općinskog vijeća Općine Fažana Lidija Zulma Udovički Sanchez de Lozada bila je na Kandidacijskoj listi grupe birača na šestom mjestu, a mjesto vijećnice ostvarila je nakon što je prvih pet kandidata na listi stavilo svoj mandat u mirovanje.

 

Ona je učestvovala u radu Općinskog vijeća Općine Fažana prve dvije godine, da bi već iduće godine bila odsutna na svim sjednicama Općinskog vijeća, kažu iz SDP-a.

"Zaključno, 29. kolovoza daje neopozivu ostavku na mjesto vijećnice, sve iz osobnih razloga, pritom navodeći da je razlog takve odluke nezadovoljstvo radom vijećnika SDP-a.

Međutim, takvi paušalni i neistiniti navodi govore isključivo o njoj samoj, a što je i pokazala radom, odnosno neradom kao članice vijeća, u kojem periodu niti jednim konstruktivnim i suvislim prijedlogom nije pomogla niti doprinijela radu i boljitku Općine Fažana, već se isto svelo na nekulturno, arogantno i primitivno ponašanje, kako prema Načelniku Općine Fažane i svim ostalim vijećnicima, tako i prema bilo kojem drugom stanovniku Općine Fažana koji se ne bi 'složio' s njezinim nerealnim i neobjektivnim stajalištima i životnim uvjerenjima.

Rad sada bivše vijećnice Lidije Zulma Udovički Sanchez de Lozada sveo se na konstantno difamiranje, klevetanje i omalovažanje svih vijećnika SDP-a i načelnika da su svi redom korumpirani kriminalci, što kategorički odbacujemo i takav nastup u cijelosti osuđujemo.

Ista je podnijela na desetke prijava svim nadležnim institucijama, prijavljujući svakog tko joj je stao na put, pritom izigravajući lokalnog šerifa, od prijave ugostitelja vezano u protupožarne puteve, pa do prijave oko smeća i zagađenosti mora u Fažani, a koje prijave su sve do jedna odbačene kao neosnovane.

Takvim nastupom i konstantnim iznošenjem neistina htjela je onemogućiti rad i djelovanje općinskih službi, te dovesti do blokade cijele Općine, a što je djelomično i uspjela, jer je lažnim prijavama stopirala donošenje prostornih planova, a s tim u vezi i onemogućila daljnji razvoj Općine.

Općina Fažana je multietična i multikulturalna općina, koja se svakim danom sve više razvija i prosperira, prvenstveno radi boljeg i kvalitetnijeg života stanovnika Općine Fažana, a potom i kao pouzdano i sigurno turističko odredište, koje svake godine privlači sve veći broj turista iz cijelog svijeta.

Zaključno, možemo slobodno reći da smo mi kao vijećnici SDP-a Općine Fažana, svojim djelovanjem do sada zasigurno doprinijeli rastu kvalitete života stanovnika Općine, a u kojem djelovanju i dalje ima mjesta za napredak, a na čemu ćemo ustrajno nastaviti raditi i u budućnosti", zaključuju fažanski socijaldemokrati.

Tweet

Posljednje novosti