nezaboravna večer

Ronald Braus nastupio u Rovinju: 'Vratio sam se u život - među ljude'

Piše: Istarski.hr

18.08.2024 - 18:32
Foto: Neva Žganec/Pixsell
Foto: Neva Žganec/Pixsell

Bila je to nezaboravna večer pjesme, mode, vina i - slavlja života... Čarobni ambijent prekrasno uređenog parka rovinjskog hotela Monte Mulini poslužio je, naime, kao pozornica 24. koncerta "Ronald Braus i gosti", na kojem su uz domaćina svečanosti, opernog pjevača Ronalda Brausa, nastupili Alen Đuras, Mila Elegović, Irma Dragičević i Frano Ridjan uz pratnju orkestra pod vodstvom Marija Čopora, te publiku oduševili izvedbama starogradskih pjesama, arija i autorskih skladbi, piše Glorija.

 

Svoju novu kolekciju predstavila je dizajnerica Martina Herak, a Ronald Braus posebno je zahvalan Turističkoj zajednici grada Rovinja, pokrovitelju svečanosti. Među brojnim poznatim licima u publici bili su model Zvona Vucković, koja je nosila reviju Martine Herak, estetski kirurg Nikola Milojević, književnica Sanja Pilić, koreograf Dinko Bogdanić, psihijatrica Ana Vaništa i mnogi drugi, koji su se raspitivali za zdravlje svog prijatelja i domaćina, te mu čestitali na sjajnom oporavku od zdravstvene kalvarije koju je nedavno prošao.

Ronald Braus pozdravio je okupljene:

"Osjećam se mnogo bolje, usudio bih se reći - odlično. No, svaki dan pijem pet različitih vrsta lijekova, pazim što jedem i mnogo se više odmaram. Smanjio sam tempo i zapravo sam do koncerta, koji me digao i vratio u život među ljude, živio penzionerski. Nakon mnogo vremena ponovno sam prijateljima i životu nazdravio čašom vina", govori Ronald Braus, čiji je koncert održan u sklopu šestog festivala "Art&more".

Više možete čitati na linku.

Tweet

Posljednje novosti