BORBA S BOLEŠĆU

Ikona HNL-a i bivši igrač Pazinke prolazi kroz teške trenutke

15.08.2024 - 17:49
Bakir Beširević s Nenadom Bjelicom (foto: Davor Javorović / PIXSELL)
Bakir Beširević s Nenadom Bjelicom (foto: Davor Javorović / PIXSELL)

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Bakir Beširević, koji je ostavio dubok trag u hrvatskom prvoligaškom nogometu te postao ikona HNL prolazi kroz teške životne trenutke. Zbog bolesti je podvrgnut operaciji u Sarajevu i prolazi brojne terapije. Informaciju su prenijeli mnogi hrvatski mediji i facebook stranica Bijelo-plava birtija, koja prati sva događanja oko nogometnog kluba Osijek, gdje je danas 58-godišnji bivši nogometaš ostavio značajan trag.

 

'Nažalost naš dragi i legendarni Bakir Beširević ima nešto teže životne trenutke. Počeo je poprilično gubiti vid te je podvrgnut operaciji očiju nakon koje je na konstantnim terapijama u Sarajevu. Ovim putem našem legendarnom igraču i vjernom pratitelju ove stranice želimo što brži oporavak! Baka, vidimo se što prije na našoj Opus Areni! Osijek je uz tebe', objavili su.

Beširević je iz mostarskog Veleža u ljeto 1992. stigao u Osijek, od kuda u sezoni 1994/95 dolazi na posudbu u Pazinku. Bosanskohercegovački veznjak zadržao se u srcu Istre tek sezonu, dok su Pazinci nastupali u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa.

Tweet

Posljednje novosti