NOVA TRANSFER BOMBA ‘SA ČIZME’

Mladog Puležana traži talijanski velikan!

Piše: Siniša Žulić

30.07.2024 - 21:30
Mauro Perković u dvoboju s bivšim suigračem Antoniom Maurićem (foto: Marko Prpić /PIXSELL)
Mauro Perković u dvoboju s bivšim suigračem Antoniom Maurićem (foto: Marko Prpić /PIXSELL)

Čuveni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport te još nekoliko tamošnjih medija prenio je vijest da aktualni talijanski prvak Inter traži ljevonogog centralnog braniča kako bi nadoknadio dugotrajno odsustvo Tajona Buchanana. Među trenutačnim idejama koje razmatra sportski direktor Piero Ausilio pojavljuje se i ime pulskog nogometaša Maura Perkovića, braniča rođenog 2003. godine, trenutnog člana zagrebačkog Dinama.

 

Posljednjih tjedana Inter se gotovo isključivo bavio prodajom igrača kako bi osigurao budžet za reinvestiranje na tržištu. Odlascima Satriana i Agouméa trebalo bi se osigurati 11 milijuna eura, iznos koji će se vrlo vjerojatno upotrijebiti za dovođenje pojačanja u defanzivnom dijelu momčadi. Utjecajni sportski dnevnik otkrio je po tom pitanju dva cilja ‘nerazzurra’, tj. mlada igrača s vrlo zanimljivim potencijalom, jer uz našega Maura Perkovića na njihovoj je listi interesa i Robert Renan, mladi brazilski reprezentativac koji trenutno nastupa za ruski Zenit. Ekonomičnija opcija za milanski klub, prema pisanju talijanskih medija, vodi do 21-godišnjeg Perkovića, koji se u posljednje vrijeme baš i nije naigrao u svom dosadašnjem klubu.

Podsjetimo, Dinamo ga je  prije 18 mjeseci otkupio od pulske Istre 1961 za dva milijuna eura, a za njegovo dovođenje u Italiju, kažu novinari 'sa Čizme', mogla bi biti dovoljna ponuda od sedam milijuna.

Tweet

Posljednje novosti