Klapa je u Raklju kao doma

Foto Opet se more ljudi 'usidrilo za Rišpet'. Bilo je vatreno

Piše: Istarski.hr

27.07.2024 - 15:48
Foto: TZ Općine Marčana/Loris Zupanc
Foto: TZ Općine Marčana/Loris Zupanc

Sinoć se u uvalu Luka morem i kopnom spustilo preko 3.500 ljubitelja klapske pjesme na, očekivano, spektakularan nastup "Rišpeta", koji se uvijek rado vraća Raklju. Raspoložena publika na brodicama, supovima, luftićima, na plaži, obalnim puteljcima i stijenama s oduševljenjem je dočekala omiljenu klapu. Dečki su zaista stvorili prekrasan štimung a publika ih je pratila i emotivno uzvratila.

 

„Kad je pošla ća“, „Reći ćeš mi fala“, „Šta mi ljube oćeš kazat“, „Prsti zapleteni“, „Mislim samo na te“, „Sunce mi od tebe dolazi“, „Projdi mojon kalon“, „Kada ljubav dvije duše spoji“, „Lipo mi je tu“… i još mnoge druge dobro nam znane pjesme klizile su se iz srca i duše. Plesalo se, grlilo, plivalo, kupalo, plutalo – uživalo na najjače. Sredinom koncerta priređen je bogati vatromet na moru, što je dodatno začinilo atmosferu.

Klapa Rišpet (Foto: TZ Općine Marčana/Loris Zupanc)

„Zajedno smo prenijeli najljepšu turističku razglednicu svoga kraja!“, poručuju organizatori iz Turističke zajednica Općine Marčana, koji se usput, s tamošnjim dobrovoljnim vatrogasnim društvom, zahvaljuju se publici na poštivanju protupožarnih mjera te opreza u morskom prometu.

Tweet

Posljednje novosti