anja stehlik proslavila obljetnicu

Pogledajte kako je bilo sinoć na modnom spektaklu na Portarati

08.07.2024 - 09:25
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Na pulskoj Portarati sinoć je održan 10. jubilarni Stehlik Fashion Show, na kojem je pulska dizajnerica Anja Stehlik predstavila novu limitiranu kolekciju "Moda magica" u sklopu svog brenda "Made in Istria".

Bio je to pravi modni spektakl u centru Pule, s više stotina ljudi natiskanih oko Zlatnih vrata. 

Osim nove kolekcije publici je prikazan i kratki modni film, snimljen diljem Istre.

Na reviji je predstavljeno 50 ženskih i 15 muških kreacija, a prvi put je predstavljena 3D mapping vjenčanica koja će biti iskorak u budućnost mode.

Kao gost nastupio je pjevač Damir Kedžo. 

 

"Slavoluk Sergijevaca ilitiga Zlatna vrata je simbol pobjede, simbol prelaska iz prošlosti u budućnost. To je upravo ono što želim prikazati, presjek kolekcija iz prošlosti, sadašnjosti i uvesti ih u budućnost. Centar Pule i monumentalni spomenik savršena su kulisa za jubilarnu reviju", rekla je dizajnerica uoči revije.

Osim nove kolekcije, održana je i retrospektiva modela i kreacija kroz godine, od najpopularnijih "Rainbowica" do najnovijih modela i materijala koji su rađeni posebnim tehnikama bojanja i struktura.

Anja Stehlik je rekla da je ovu modnu kampanju željela posvetiti Istri, mjestu gdje stvara i oblikuje svoj brend 'Made in Istra' s ciljem da publiku provede editorialima kroz Istru, te podsjetiti na to koliko je važno cijeniti i njegovati svoje kulturno nasljeđe.

Najnovija kolekcija istražuje različite teksture, boje, krojeve, odiše raskošnim materijalima koji su unikatni u detaljima, printevima te samoj izradi svakog modela te da svaka kreacija ima svoju priču i svoj karakter, ali zajedno stvaraju jedinstvenu harmoniju.

Ovom slavljeničkom revijom dizajnerica Anja Stehlik obilježila je dva desetljeća stvaranja i deset godina najvećeg modnog eventa u Istri. (IHR)

Tweet

Posljednje novosti