milenko marjanović o napadu na slađanu bukovac

'Gospođa je meni otela parkirno mjesto! Udarila me i stala mi na nogu!'

0
Milenko Marjanović (Snimio Milivoj Mijošek)
Milenko Marjanović (Snimio Milivoj Mijošek)

Nakon što smo jučer pisali o ovotjednom slučaju napada poznatog poduzetnika Milenka Marjanovića koji je zbog nesuglasica oko parkiranja fizički nasrnuo na književnicu Slađanu Bukovac, razgovarali smo s njim ne bi li čuli što ima za reći i postoji li možda druga strana priče.

Inače, Marjanović je vlasnik uspješne tvrtke Namještaj Mima, a u medijima se o njemu najviše pisalo u kontekstu povremenih donacija udrugama i bolnicama. Ipak, razgovor s njim nije bio pretjerano ugodan, te na ovom mjestu nećemo prenijeti sve što je rekao, budući da su neke kvalifikacije, pogotovo u opisivanju situacije i žrtve, podosta ispod razine pristojnosti. Bilo je tu psovanja, vrijeđanja, obraćanja s visoka, no sve to, da ponovimo, ipak nećemo prenijeti. Da bi se obranio, Marjanović nam je rekao da je žrtva zapravo - on. No, razgovor je bio djelomično nesuvisao, pa ćemo prenijeti samo ono što smo razumjeli.

 

"Došao sam tamo petnaest minuta prije nje. Ujutro vam tamo dođe desetak automobila koji obično dovezu ljude vaditi krv u Dom zdravlja. Nitko ne plaća parking, već stoje tamo i blokiraju prolaz svim vozilima, tako da ne plate jedan euro parkinga. Čekao sam petnaest minuta, iza mene su bila još tri vozila, čekali smo da netko izađe i da se parkiramo. Gospođa je samo prošla svojim vozilom, došla do kraja parkirališta, jedan automobil je izašao i hop, ubacila se unutra. Došao sam svojim autom do nje, bio sam bijesan, pokucao sam joj po prozoru i rekao joj 'gospođo, imate li vi kulturu, kako se možete ovako ponašati'. U tom trenutku je otvorila vrata i lupila me vratima. Maknuo sam se korak natrag, ona je izašla van i stala mi je na nogu. Odgurnuo sam ju rukom, nisam ju udario. Pokušao sam joj objasniti da mi je oduzela moje parkirno mjesto", kaže Marjanović.

Na našu opasku da ne postoji kategorija "njegovog" parkirnog mjesta, on je odgovorio: "Pa čekao sam petnaest minuta, ej, 'alo?!"

"Uostalom, gospođa nije ni htjela platiti parking, samo je stajala pored automata. Što biste vi napravili na mojem mjestu? Biste rekli 'hvala lijepa, kupit ću vam jedan cvijet'? Očito nemate što raditi pa tražite neku senzaciju. Ničega nije bilo, osim otimanja parkirnog mjesta. Ja sam čovjek od 71 godinu, miran, pošten, staložen, normalan, nikada u životu nisam nikome oteo parkirno mjesto. To što je gospođa napisala će je koštati i sudova i tužbi", poručio je, između ostalog, ugledni poduzetnik Marjanović, a usput je i nama zaprijetio tužbama. (M. Rosanda)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa