Mattia Zaccagni utišao Forum

Hrvatska ponovila Albaniju, Italija izjednačila u 98. minuti (foto galerija)

0

23:20 Nakon gola Mattia Zaccagne Hrvatsku još samo čudo može zadržati na Europskom prvenstvu, no, nažalost i na današnjem primjeru, potvrdilo se da su čuda u nogometu moguća. Hrvatska dalje može proći samo kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe, no za to joj se moraju poklopiti čak četiri rezultata. U utorak Engleska mora pobijediti Sloveniju s barem tri gola razlike, Danska mora pobijediti Srbiju, a zatim u srijedu Turska mora pobjedi Češku, a Portugal Gruziju. Vjerujte li vi u čuda?

22:55 Ponovila se Albanija, umjesto slavlja tuga. Italija je izjednačiila u 98. minuti. Utakmica je gotova. Kakvo razočaranje na Forumu. Italija je zabila gol u zadnjoj minuti, a navijači su se uhvatili za glave. Tuga je ogromna. Tako blizu pobjede i prolaza... Nitko još ne može vjerovati. Rijetki Talijani na Forumu slave, naši tuguju. 

22:15 Forum je eksplodirao nakon gola Hrvatske. Zapaljeno je i nekoliko baklji. Euforija je na vrhuncu!

21:50 Nakon prvog poluvremena rezultat je 0:0. Na prepunom pulskom Forumu vlada pravi navijački ugođaj. U prvom poluvremenu bilo je pljeskanja na neke akcije hrvatske reprezentacije, kao i na obrane Livakovića, a poneku uvredu dobio je sudac utakmice. Nakon prvog dijela i dalje vlada optimizam da bi Hrvatska mogla proći skupinu na Euru.

U drugoj utakmici u Dusseldorfu Dani Olmo, kojem je nakon odlaska iz Dinama novi dom postala upravo Red Bull Arena, asistirao je u 13. minuti Ferran Torresu za pogodak kojim Španjolska protiv Albanije vodi 1:0.

20:50 Pulski Forum lijepo je popunjen pred utakmicu Hrvatske i Italije. Navijači su optimistični, uvjereni su u pobjedu Hrvatske. Napravili smo đir i po centru grada gdje su sve terase na kojima se prati utakmica dupkom pune.

20:10 Polako se počinju okupljati navijači na pulskom Forumu uoči odlučujuće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Italije za prolazak skupine na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj. Daleko je to još od one brojke na uvodnoj utakmici protiv Španjolske, ali Puležani će u svakom slučaju glasno podržati Vatrene koji u 21 sat izlaze na teren.

Ovo su sastavi momčadi koje će istrčati na travnjak Red Bull Arene:

Hrvatska: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Kovačić, Brozović, Modrić - Mario Pašalić, Kramarić, Sučić

Italija: Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Darmian  - Barella, Jorginho - Raspadori, Pellegrini, Dimarco - Retegui (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa