ništa od projekta

Lasagna prekinuo suradnju s Huljićem. Evo i zašto

0
Baby Lasagna (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)
Baby Lasagna (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Poznati hrvatski glazbenik, skladatelj i producent Tonči Huljić trebao je nastupiti na Melodijama Jadrana s Baby Lasagnom, ali je njihov prvi zajednički nastup, koji je dogovoren i prije pobjede istarskog glazbenika na Dori, morao biti otkazan, piše Jutarnji.

O razlozima je Huljić već pisao na Facebooku, a sada se oglasio i sam Baby Lasagna.

 

- Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe. Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad, napisao je Marko Purišić koji je na Eurosongu u Malmöu osvojio sjajno 2. mjesto.

Tonči Huljić je u obraćanju na Facebooku pojasnio da su on i Baby Lasagna zajedno odlučili suradnju ostaviti "za neko kasnije vrijeme" te da Lasagna "zbog promijenjenih poslovnih okolnosti" neće moći biti dio pjesme “Aj pitaj”.

Tako će Tonči Huljić & Madre Badessa i Petar Šegedin Pjero izvesti pjesmu ipak izvesti bez istarskog pjevača.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa