Od Dubrovnika do Istre

Ana Rucner violončelom spaja dva bisera hrvatske obale

0
Ana Rucner (Foto: Danijel Galić)
Ana Rucner (Foto: Danijel Galić)

Nakon provedenih mjesec dana u Kini gdje je održala niz uspješnih koncerata, Ana Rucner vraća se u Hrvatsku i najavljuje nam dva spektakularna koncerta koja će održati 21. lipnja u Dubrovniku i Istri, piše Jutarnji list.

Dubrovnik i Medulin, dva bisera hrvatske obale, ovog će se ljeta spojiti na jedinstven način zahvaljujući nevjerojatnoj glazbenoj čaroliji Ane Rucner i njezina čudesnog violončela. Upravo kao odličnu uvertiru u koncerte po Hrvatskoj ususret ljetu, Ana je jučer održala koncert Zalazak sunca u Kini, kojim je na najčarobniji način najavila upravo tradicionalne koncerte u Lijepoj Našoj.

 

“Nakon provedenih mjesec dana u Kini gdje sam održala niz uspješnih koncerata, snimanja za razne kompanije te velik broj marketinških aktivnosti, jučer sam održala posljednji koncert za kinesku publiku u ovoj turneji, i to upravo onaj koji prati zalazak sunca, a na jednoj od ljepših lokacija u kineskom gradu Šangaju “Guangfulin Cultural Relics Park.” – pojasnila je Ana Rucner, koja se vraća u Hrvatsku i najavljuje nam dva spektakularna koncerta koja nas očekuju 21. lipnja.

Ana Rucner će po prvi put donijeti magiju glazbe na oba ova predivna mjesta istog dana. U zoru, u 05:10 sati, 21. lipnja, u amfiteatru ‘Excelsa nekretnine‘ dočekat će izlazak prvog ljetnog sunca na jedinstvenom Srđu u Dubrovniku. Ovaj intiman koncert, već poznatog naziva „Pozdrav ljetu“ biti će iskustvo obasjano zvucima njezina violončela, stvarajući nezaboravnu atmosferu i obilježavajući početak najljepšeg godišnjeg doba na spektakularan način.

Više o ovoj temi pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa