Posjetitelji Outlooka: Lokacija je odlična, piva jeftina i odlično se zabavljamo!

01.09.2013 - 11:53
Popodnevna atmosfera je mirnija i opuštenija
Popodnevna atmosfera je mirnija i opuštenija

Outlook festival opasno se zahuktava, čemu svjedoče popunjeni kapaciteti kampa na Puntiželi, okolnih mjesta tipa Fažana, Valbandon i Štinjan, ali dobre vibracije ritmova i mladih ljudi koji su ovog vikenda zauzeli tvrđavu Monte Christo.

Putem Štinjana i tragom dobrih vibracija otišla je i naša ekipa, te zatekla mnoštvo pospanih 'partyjanera' te malo mirniju, opuštenu popodnevnu atmosferu. Izgleda da je sve prilagođeno gostima Outllooka jer je unutar kampa za kojeg također treba imati 'narukvicu za ulaz' je organiziran smještaj, raznovrsna ponuda hrane i pića, pristup internetu, te mnogi drugi zabavni sadržaji.

Deset pozornica oko tvrđave Monte Christo

Valja naglasiti da se program koji se noću odvija na deset pozornica, koje su smještene okolo tvrđave Monte Christo, odvija i u popodnevnim satima samo s malo nježnijim reggae, roots zvucima.

Popričali smo s dvije dobro raspoložene djevojke Giselle i Germaine iz Londona koje su nam rekle kako se dobro zabavljaju na prekrasnom mjestu. „Ovo nam je drugi put da smo došle i stvarno se nemamo čime požaliti jer sve izgleda savršeno“, rekle su.

Gisele i Germaine
Gisele i Germaine
Anne i Joe
Anne i Joe

Anne i Joe, također iz Londona, ovdje su prvi put s društvom, te će nakon festivala obići Pulu jer su čuli da ima mnoštvo spomenika i arheoloških iskopina. „Lokacija festivala je odlična, no mislimo da bi kamp trebao biti malo bolji“, rekli su oduševljeni jeftinom pivom i ponudom.

Ugostitelji hvale Engleze

Svoj dio kolača uzeli su i obližnji beach barovi na Hidrobazi gdje se posjetitelji festivala uz kupanje rado i okrijepe. Popričali smo s ugostiteljima koji su pohvalili Engleze i druge posjetitelje festivala kao pristojne i uljudne goste koji vole trošiti. Ipak, nekako najviše 'bodu u oči' taksisti koji su u festivalu 'namirisali' zaradu te strpljivo čekaju klijente, ispred kampa, šoping centara, doslovno ih 'hvataju' po cestama…

Ipak, nisu samo Englezi okupirali štinjanski poluotok, rekla nam je Dijana Lakuš iz Pozitivnog ritma, ujedno i promotorica Outlook festivala. „Ima dosta posjetitelja s Novog Zelanda, Indije, Kanade i SAD-a, a veći je i broj Francuza“, zaključuje. (Tekst i foto: Dunja Lendić)

Dijana Lakuš
Dijana Lakuš
Taksisti su u festivalu 'namirisali' zaradu
Taksisti su u festivalu 'namirisali' zaradu

Tweet

Posljednje novosti