trener nk uljanika saša kolić

'Nemamo nikakvih problema, spremali smo se intenzivno dva tjedna'

08.06.2024 - 15:15
Saša Kolić (Snimio Milivoj Mijošek)
Saša Kolić (Snimio Milivoj Mijošek)

Nogometni klub Uljanik sutra u 20:15 sati igra kvalifikacije za ulazak u SuperSport Drugu NL protiv Slavonije iz Požege u Velikoj. Prvi je to dio dvoboja između prvaka 3. Nogometne lige - Istok, nogometaša požeške Slavonije, i momčadi Brodograditelja koja je osvojila naslov prvaka 3. Nogometne lige - Zapad. Tako će se prva utakmica odigrati sutra na stadionu u Velikoj, uz izravan tv prijenos na Sportskoj televiziji, nakon čega slijed uzvrat u Puli na stadionu ŠRC Uljanik Veruda, i to u nedjelju 16. lipnja. Usput treba reći da drugi kvalifikacijski par čine HNK Segesta (Sisak) i HNK Zadar, prvaci 3. NL Centar i Jug.

 

O nadolazećim izazovima, tijeku priprema i ambicijama za budućnost, razgovarali smo s trenerom Uljanikove ekipe Sašom Kolićem.

"Danas smo krenuli na put. Spremni dočekujemo prvu utakmicu, igramo vani što je i nekakva prednost. Iskreno se nadam da se možemo vratiti s dobrim rezultatom, a nakon toga igramo na Verudi uz podršku naših navijača i pulske publike. Izborit ćemo taj željeni cilj. Igrači jedva čekaju da istrče na teren, imamo kvalitetu i znanja da odigramo utakmicu dostojnu višeg ranga. Osim Batelića i Glavaša koji neće biti u kadru, svi ostali su zdravi i spremni. Nemamo nikakvih problema, spremali smo se intenzivno dva tjedna", kaže Kolić za Istarski.hr. (M.R.

Tweet

Posljednje novosti