Rovinj: Mladić i djevojka provalili u kuću za odmor

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da su 25-godišnjak s područja Medulina i 24-godišnjakinja iz Rovinja počinili tri kaznena djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju.

Naime, njih se sumnjiči da su 27. kolovoza tijekom dana, u Ulici Andree iz Bala u Rovinju, pokušali provaliti u stan, u vlasništvu austrijskog državljanina, no nisu uspjeli nasilno vrata te su se udaljili, bez da su išta ukrali.

Već iste večeri, 25-godišnjak i 24-godišnjakinja provalili su u kuću za odmor u Ulici Valmala u Rovinju, odakle su otuđili akumulator, spojnice akumulatora, pojačalo, zvučnik, pretvarač za solarnu energiju i nekoliko mobitela, čime su 64-godišnjeg vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna. Mladić i djevojka vratili su se i slijedeće noći te su ponovno provalili u istu kuću, a ovaj su put ukrali nekoliko motornih pila i mini moped, oštetivši time vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Protiv njih se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa