u petak predstavljanje idejnog rješenja

Dođite i doznajte kako će se urediti okoliš Rojca

0

U petak, 17. svibnja s početkom u 13 sati predstavnici Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove Grada Pule i odabrani projektant održat će u Dnevnom boravku Rojca javnu prezentaciju idejnog rješenja za uređenje okućnice Rojca svim zainteresiranim građanima i korisnicima Društvenog centra Rojc.

 

Na prethodno održanom sastanku korisnici DC Rojca su, uz okolne stanare, podastrli svoje prijedloge i potrebe za uređenje okućnice te će na prezentaciji u petak doznati što je uvršteno u idejno rješenje.

Ovim idejnim rješenjem uređuje se okoliš postojeće nestambene zgrade – Društveni centar Rojc u kojoj djeluje više od stotinu udruga civilnog društva iz područja kulture, sporta, socijalne skrbi i zdravstva, skrbi o osobama s posebnim potrebama, skrbi o djeci i osobama treće životne dobi, ekologije, humanitarnog rada, tehničke kulture, nacionalnih manjina i djelatnosti udruga proizašlih iz Domovinskog rata te je istim obuhvaćeno: uređenje – povećanje zelenih površina, rekonstrukcija postojećeg parkirališta, uređenje parkova, dječjeg igrališta, sportskih terena, opremanje urbanom i sportskom opremom, rješavanje oborinske odvodnje i javna rasvjeta.

Iz Saveza udruga Rojc pozivaju na prezentaciju sve zainteresirane građane i korisnike Društvenog centra Rojc. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa