jutros u zagrebačkoj ulici

Policija objavila kako je stradao ugostitelj u centru Pule

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

O prometnoj nesreći u kojoj je jutros u centru Pule stradao vlasnik poznatog hotela, na kojeg je naletio taksi, oglasila se službeno i policija.

 

"U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9,30 sati u Zagrebačkoj ulici u Puli teško je ozlijeđen pješak. Nesreća se dogodila kada se 64-godišnjak kretao nogostupom te je u jednom trenutku počeo prelaziti kolnik Zagrebačke ulice preko pješačkog prijelaza kada je u njega, iz za sada neutvrđenih razloga, udario automobil, pulske registracijske oznake kojim je upravljao 56-godišnjak. U nesreći je pješak teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka prometne nesreće", javlja Nataša Rogić iz PU istarske o nesreći o kojoj smo detaljnije izvijestili i ovdje. Pregledat će se, doznajemo, snimci videonadzora i obaviti razgovori sa svjedocima.

Neslužbeno doznajemo da je nad ozlijeđenim Puljaninom završena obrada u pulskoj bolnici. Zadobio je, doznajemo, prijelome bez pomaka, što znači da nisu potrebni operativni zahvati. Pacijent nije životno ugrožen, a radi daljnjeg kliničkog nadzora zadržan je na bolničkom liječenju. (M. Rosanda)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa