RUKOMET

Porečani se i ovoga puta s istoka Hrvatske vraćaju 'praznih ruku'

0
Lucijan Krajcar (FOTO: Milivoj Mijošek)
Lucijan Krajcar (FOTO: Milivoj Mijošek)

Rukometaši Poreča nisu uspjeli u svom naumu da pobjedom u Vinkovcima osiguraju ‘Final four’ hrvatskog rukometnog kupa na svom parketu. I treći puta ove sezone u gostujućem susretu protiv Bjelin Spačve odlaze s krajnjeg istoka Hrvatske praznih ruku. 

Vinkovčani su tijekom cijelog prvog dijela imali minimalno vodstvo, nakon što su preko Mažurane i Matanovića već u početnim minutama susreta stiglo do dva zgoditka prednosti. Kod Porečana tek je Petar Krupić uspijevao svojim prodorima smanjiti na zgoditak zaostatka, no bilo je to sve što su gosti napravili tijekom prvog dijela. 

 

Serijom od 6:2 na samom otvaranju drugog dijela susreta (21:15 - 37’), domaći rukometaši napravili su još jedan velik korak prema ukupnoj pobjedi. Prednost koja je najčešće iznosila četiri pogotka razlike bez većih su poteškoća očuvali do kraja susreta i na kraju zasluženo slavili. U gostujućim redovima Lucijan Krajcar i Petar Krupić upisali su po šest pogodaka, dok je kod domaćina najefikasniji bio Patrik Maroš sa devet zgoditaka. (S. Ž.)

Snimka utakmice:

Statistika utakmice (UŽIVO od 19.00):

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa