pohvala Buzećana Davora Prodana

'Razmišljam hoću li u prvom pokušaju na novoj podlozi pogoditi tricu'

0
Davor Prodan
Davor Prodan

"Raduje me uspjeh bilo kojeg grada ili općine u Istri/Hrvatskoj, uostalom kao i poslovni, obrazovni, kulturni ili koji već podvig, napredak svake osobe. Slika dolje prikazuje unutrašnjost nove sportske dvorane u Vrsaru, stakleni zid, kao što možete vidjeti, okrenut je prema sjeveru, ima pogled na stari grad, to je onaj pogled koji mnogim Buzećanima znači puno više od ljetnog hedonizma", napisao je predsjednik Gradskog vijeća Buzeta Davor Prodan, u objavi na društvenim mrežama u kojoj je pohvalio dvoranu u Vrsaru. Prenosimo je u nastavku.

"Troškovi izgradnje dvorane iznose 45 milijuna kuna i ima 2700 kvadratnih metara te trodijelnu dvoranu od 1200 četvornih metara za nogomet, košarku rukomet i odbojku. Buzetsko Gradsko vijeće i menađment grada - gradonačelnik, gradska uprava, zajednica sportova, javnost - sprema se suočiti i realizirati obnovu i nadogradnju postojeće sportske dvorane, kao jedno od najvećih ulaganja u sportsku infrastrukturu zadnjih nekoliko desetljeća.

 

O ulaganjima u sport te svim elementima koji zaokružuju takve investicije, drugom prilikom. Ne možemo se po izdašnosti proračuna (primjerice prihod od parkinga i jahti) uspoređivati s Vrsarom ili Novigradom, niti po npr. kompleksnosti (ekstremno teži nam je taj zadatak) održavanja nerazvrstanih cesta, ali učinit ćemo svi sportski sve - gradonačelnik, uprava, vijeće (oporba i većina) - što je potrebno, u skladu s mogućnostima, da do takvih realizacija u sportsku infrastrukturu te obnovu školskog doma/odmarališta u Vrsaru dođe. Uz srdačan pozdrav, razmišljam, u nadi, hoću li u prvom pokušaju na novoj podlozi i košu, pogoditi tricu!", napisao je Prodan na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa