ELIO PISAK

'Prvi brk' Istre obilježio četiri desetljeća rada

0
Pisak i Šajeta na koncertu u Rakitovcu (FOTO: S. Žulić)
Pisak i Šajeta na koncertu u Rakitovcu (FOTO: S. Žulić)

Velikim koncertom u slovenskom Rakitovcu ‘prvi brk Istre’ Elio Pisak započeo je obilježavanje 40. obljetnice svoje pjevačke karijere. U malom mjestašcu na samoj slovensko-hrvatskoj granici poznati je buzetski pjevač uspio okupiti nekoliko stotina ljudi s obje strane granice, koji su pjevali i plesali uz njegove svevremenske hitove. 

 

Osim mnogih svojih uspješnica legendarni istarski pjevač publici je podario i nekoliko poznatih pjesama ostalih hrvatskih glazbenika uz glazbenu pratnju njegovog novog pratećeg benda Kožne jakne. 

- Jako sam zadovoljan cijelom manifestacijom i zahvaljujem domaćinu na pozivu. Kako sam mnoge svoje gaže i koncerte održao s ove strane granice, tako je i izbor Rakitovca bio svojevrsna simbolika i moja želja da povežemo hrvatsku i slovensku Istru. Bilo mi je drago vidjeti mnoge ljude s Buzeštine, čak i od Pule i Labina te Rijeke do Nove Gorice i Maribora. Moram priznati da sam oduševljen i svojim novim pratećim orkestrom s kojim sam se u kratko vrijeme uklopio. Pravi su profesionalci i muzičari.  Vjerujem kako ću u naredno vrijeme imati prigodu nastupiti i negdje u Istri. Za sada imam nekoliko dogovorenih nastupa, rekao je Elio Pisak.

Uz neumornog Piska ovu su proslavu uveličali Dražen Turina Šajeta, koji je raspjevao mlađi i rokerskiji dio publike i bivša finalistica popularne TV emisije Supertalent Vanessa Jakac. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa