MANIFESTACIJA NK ISTRE 1961

Započele prijave za konferenciju 'Branko Bubić Days' u Balama

0

Ovog petka, 5. travnja, Nogometni klub 'Istra 1961' poziva sve zainteresirane da se prijave na konferenciju koja će se fokusirati na poslovanje u svijetu sporta, turizma i sportske infrastrukture. Paneli će se održati u konferencijskom centru Mon Perin (Bale) s početkom od 9:45 sati, pružajući sudionicima priliku da dublje istraže ključne teme i trendove u ovim područjima.

Konferencija se održava u sklopu 2. izdanja Dana Nogometa "Branko Bubić Football Days", organiziranog od strane NK Istra 1961, Deportivo Alavesa i LA LIGE. Svi zainteresirani su pozvani da se prijave na panele, a za sudjelovanje nije potrebna kotizacija, već samo prijava na e-mail info@nkistra.com.

 

Raspored panela je sljedeći:

09:45 NOGOMETNA INFRASTRUKTURA U HRVATSKOJ

Prvi panel, koji počinje u 09:45 sati, tematizirat će nogometnu infrastrukturu u Hrvatskoj. Panel će se detaljno pozabaviti stanjem, budućnošću i izazovima pred nama, te utjecajem nogometne infrastrukture na gospodarstvo i razvoj nogometa. Među potvrđenim govornicima su Siniša Zdjelar (ZDL Architects), Esteban Casado (LA LIGA), Marko Paliaga (Grad Rovinj), i Mikel Lauzurica (Deportivo Alaves/NK Istra 1961). 

11:00 TELEVIZIJSKA PRAVA U HRVATSKOM NOGOMETU

Drugi panel, na rasporedu u 11:00 sati, fokusirat će se na televizijska prava u hrvatskom nogometu i njihovu važnost kao i na komparaciju sa TV pravima LA LIGE i njihove prakse. Govornici ovog panela bit će Branko Devide Vincenti (NK Istra 1961), Esteban Casado (LA LIGA), Ivan Blažićko (Vox nogomet) te Ante Cicvarić (HNS).

12:15 TURIZAM I SPORT

Treći i posljednji panel, koji se otvara u 12:15 sati, posvetit će se temi turizma i sporta. Sudionici će podijeliti svoja iskustva i stručna mišljenja o ovoj važnoj temi. Među govornicima su Ivan Herak (ACI), Edi Pastrovicchio (Općina Bale), Boris Žgomba (UNILINE GRUPA), Fabio Ivinić (NK Istra 1961) i Manuela Kraljević (AHG).

Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: info@nkistra.com. Ne propustite priliku sudjelovati na konferenciji koja će obogatiti vaše znanje i otvoriti nove perspektive u području sporta i turizma! (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa