ČETVRTA NOGOMETNA LIGA

Foto Banjole drže priključak, Funtana sigurna na svom terenu (FOTO)

30.03.2024 - 18:32
Sa susreta Funtane i Otočca (FOTO: Milivoj Mijošek)
Sa susreta Funtane i Otočca (FOTO: Milivoj Mijošek)

Tri od pet istarski klubova koji se natječu u 4. nogometnoj ligi NS Rijeka zabilježili su pobjede u 18. kolu. Momčad Banjola slavila je u gostima kod bakračkog Borca u Krasici rezultatom 3:1. Goste je u vodstvo doveo Luka Miškulin u 39. minuti, da bi netom po povratku s odmora Marin Filipović povećao gostujuće vodstvo u četvrtoj minuti nastavka. Domaćini su se približili zgoditkom Radića u 66. minuti, da bi pobjedu Banjola potvrdio Anel Salihović u 88. minuti. 

Funtana je po prohladnom vremenu na svom terenu ugostila Otočac i slavila rezultatom 2:0. Crvene s ‘campa’ u vodstvo je doveo Marin Romić odmjerenim udarcem glavom u 35. minuti, a pobjedu potvrdio Abel Peteh u 68. minuti. Fotografije sa te utakmice možete pogledati u našoj foto galeriji.

 

U jedinom istarskom dvoboju ovoga kola Mladost Fažana slavila je nad Umagom 2:1 zgodicima Almira Halilovića u 51. te 81. minuti. Gosti iz Umaga u tom su susretu vodili nakon prvog poluvremena zgoditkom Dejana Đuričina u sudačkoj nadoknadi. 

Negativnu seriju u proljetnom dijelu četvrtoligaškog prvenstva nastavili su Žminjci na svom terenu. Ovoga puta bodove je ‘preko Učke’ odnijela riječka Lokomotiva. Sve je izgledalo vrlo dobro za domaću momčad koja je u vodstvo došla zgoditkom Leona Papuccija u 3. minuti. No, radost domaćina kratko je trajala s obzirom da dvije minute kasnije za goste pogađa Katelan. Žminjci su ponovno u vodstvu i u trećoj minuti drugoga dijela kada mrežu gostiju trese Alen Damijanić. No pobjedu gostujućoj momčadi osigurava Pičuljan zgodicima u 68. te u 90. minuti. (S. Ž., FOTO: Milivoj Mijošek)

Tweet

Posljednje novosti