u madridu

Baby Lasagna sutra na predeurovizijskom partyju

0
Baby Lasagna (Foto: Milivoj Mijošek)
Baby Lasagna (Foto: Milivoj Mijošek)

Baby Lasagna sutra putuje u Madrid gdje će nastupiti na "PrePartyES 2024". Ondje će nastupati drugi ovogodišnji predstavnici, ali i prethodni. Predeurovizijski party u Madridu održava se već devetu godinu, a ove će trajati tri umjesto dva dana, donosi HRT

 

Veliki eurovizijski vikend u Španjolskoj počinje večeras kostimiranom zabavom "EuroClubES Dress Party".Fanovi se moraju transformirati u omiljene zvijezde Eurovizije te pjevati i plesati. DJ Borjamina bit će zadužen da uljepša noć latino, balkanskim, nordijskim i mediteranskim ritmovima te šlagerima.Sutra će se održati tonske probe i konferencije za novinare, a izvođači će dati prve izjave za europske medije.

Interes medija za Baby Lasagnu golem je, pa je naš predstavnik morao mnoge odbiti jer jednostavno ne bi stigao svima dati izjave. Eurovizijski vikend završava u subotu velikim koncertom, koji se još naziva "Mini Eurovision". Nastup je potvrdilo 28 od 37 predstavnika Eurovizije 2024. Bojan Cvjetićanin, vođa benda Joker Out, bit će voditelj velikog koncerta zajedno s Víctorom Escuderom, stalnim komentatorom RTVE-a.

Dolazak u Španjolsku potvrdili su: Albanija (Besa), Njemačka (Isaak), Armenija (Ladaniva), Austrija (Kaleen), Belgija (Mustii), Češka (Aiko), Hrvatska (Baby Lasagna), Danska (Saba), Slovenija (Raiven), Finska (Windows95Man), Gruzija (Nutsa Buzaladze), Irska (Bambie Thug), Island (Hera Björk), Italija (Angelina Mango), Latvija (Dons), Litva (Silvester Belt), Malta (Sarah Bonnici), Moldavija (Natalia Barbu), Norveška (Gåte*), Poljska (Luna), Portugal (Ioland), Ujedinjeno Kraljevstvo (Olly Alexander), San Marino (Megara), Srbija (Teya Dora), Švedska (Marcus & Martinus), Švicarska (Nemo) i Ukrajina (alyona alyona i Jerry Heil).

Osim u Madridu, Baby Lasagna nastupit će i na predeurovizijskom partyju u Amsterdamu.
Podsjetimo, 68. Eurovizija održat će se u Švedskoj u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja. Baby Lasagna nastupa 7. u prvom polufinalu, a na kladionicama i dalje drži prvo mjesto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa