novi koncesionar

JK Uljanik poziva sve u subotu na Bunarinu. Uskoro i prvi veliki event

0
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Jedriličarski klub Uljanik poziva sve prijatelje, dugogodišnje goste, sportaše i sve građane Pule da u subotu od 10 do 14 sati dođu na Bunarinu povodom svečanog otvorenja caffe bara. JK Uljanik je novi koncesionar na ovom popularnom pulskom okupljalištu. 

"Družiti ćemo se uz DJ Filja, a za naše prijatelje i goste naći će se i malo bakalara, calamara i pince. Lijepo vrijeme, uvijek izvrsna atmosfera na Bunarini te prijatelji,  sportaši i sve generacije od klinaca do naših penzića, jamstvo su da će Bunarina i u narednim godinama disati punim plućima i biti jedinstveno mjesto u našem gradu", poručuju iz Uljanika.

 

Prvi od većih evenata koje planiraju realizirati na Bunarini je i MAXI ON Cooking 2024 – promotivna regata za maxi krstaše koji će 20. travnja jedriti od Trsta do Rovinja te finalno na Bunarini. Sljedećeg dana, 21. travnja, veliki će maxi krstaši jedriti u akvatoriju Verudele, gdje će biti vidljivi posjetiteljima i svim ljubiteljima jedrenja. Ovaj projekt JK uljanik realizira u suradnji sa Lučkom upravom i partnerima te AHG Grupom i ACI -em.

Na sedam maxi jedrilica u sklopu ovog međunarodnog projekta jedrit će i poznati europski Michelin chefovi koji će se natjecati u jedrenju i vrhunskom kuhanju.

Brodovi koji dolaze impozantnih su karakteristika a flotu predvodi ARCA 100 skipera Furia Benussija, višestrukog osvajača mnogih sredozemnih maxi regata. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa