glazbenik iz rovinja kao vino

Tony Cetinski ima novi hit. 'Ovo je remek djelo, bravo'

0

Izvođač nekih od najvećih ljubavnih hitova kao što su "Kad žena zavoli", "Umirem 100x dnevno" i "Budi uz mene", Tony Cetinski, novom proljetnom pjesmom i spotom "Tebi sve dugujem", koja je došla iz srca, u režiji Darija Lepoglaveca i u suradnji s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, kao suradnicima u glazbi, stihovima i aranžmanima, raznježio je srca svojih obožavatelja.

"Osjećam se nevjerojatno uzbuđeno što mogu s vama podijeliti svoju najnoviju pjesmu koja je proizašla iz srca. Nadam se da će vas dirnuti baš onako kako je mene dirnula dok smo je stvarali", istaknuo je Tony.

Pjesma je objavljena na njegovom službenom YouTube kanalu (link), u jednom danu poslušana je oko 20 tisuća puta, a sada već ima preko 100.000. Također, može se poslušati i na ostalim glazbenim platformama kao što su Spotify, Deezer i Apple Music.

 

"Pjesmu još nisam ni čula, ali prvo dajem komentar, jer Tony ne može ništa otpjevati loše - što stariji to bolji, kao vino, bravo Tony!",  "Bravo Tony, divan je osjećaj kada u životu imaš tu posebnu osobu kojoj sve duguješ", "Još su rijetki koji uvijek oduševe, ti si jedan od rijetkih",  "Jedini zbog kojeg ne gubim nadu da je sva dobra muzika otišla u nepovrat! Takvim glasom i postojanošću Tony zaslužuje respect za sva vremena. Bravo i hvala", "Svaka pjesma je i više nego odlična, a ova je remek djelo. Bravo Tony!" - samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara ostavljenih ispod novog singla, a na svom Instagram profilu Tony je podsjetio na rođendanski koncert kojeg će održati u Zagrebačkoj Areni 31. svibnja. Taj dan će napuniti 55 godina te proslaviti karijeru dugu 34 godine.

"Jedan, jedini i neponovljivi Tony, jedva čekamo Arenu" – vjerni obožavatelji već su u iščekivanju, dok su ulaznice pred rasprodajom čak 60-ak dana prije koncerta.

"Glazba je najljepša kada je dijelimo zajedno, zato vas pozivam na svoj rođendanski koncert u Areni Zagreb. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi dajete", zaključio je Tony. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa