pula

Objavljen novi natječaj za zakup poslovnih prostora na tržnici

05.03.2024 - 09:02
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Nakon neuspjelih prethodnih pokušaja, gradska tvrtka Pula usluge i upravljanje ponovno je raspisala natječaj za zakup poslovnih prostora u zgradi središnje tržnice u Puli i onoj na Verudi. Radi se o dva poslovna prostora, terasi i površini za automat. Zgrada tržnice već je dulje vrijeme poluprazna: na katu radi svega nekoliko ugostiteljskih objekata i jedna prodavaonica mliječnih proizvoda. Puljani pamte da su ovdje prije nekoliko godina mogli kupiti fine talijanske delicije i domaću paštu, a bilo je otvoreno i nekoliko restorana. 

 

Na katu zgrade tržnice daje se u zakup prostor od 48,74 četvorna metra, namijenjen ugostiteljskoj djelatnosti, po početnoj cijeni od 11 eura po kvadratu bez PDV-a. Nadalje, na katu se također nudi 15 kvadrata namijenjenih trgovini prehrambenim proizvodima, odnosno usluzi prehrane za van bez prodaje pića za svega euro po kvadratu.

Kat tržnice u Puli već je dulje vrijeme poluprazan

Na središnjoj tržnici nudi se poslovni prostor paviljon 4a od osam kvadrata u kojem se može obavljati ugostiteljska djelatnost brze prehrane, za što se traži početnih 25,5 eura po kvadratu. 

Daje se u zakup i terasa južni plato od 28 kvadrata za ugostiteljsku djelatnost, i to za početnih 20 eura po kvadratu. 

Na tržnici na Verudi (Trg kralja Tomislava) ponuditelji se mogu natjecati za prostor za automate (mljekomat, jajomat) od 1,44 kvadrata uz početnu zakupninu od visokih 200 eura.

Natječaj je otvoren do 14. ožujka u 12 sati, kada će biti otvorene i ponude. (M. V. I.)

Tweet

Posljednje novosti