USKORO REZERVACIJE ZA OMILJENO MJESTO U KAMPU

Fratarski se ponovno otvara početkom lipnja!

03.03.2024 - 16:02
Fratarski otok (Foto: Istarski.hr)
Fratarski otok (Foto: Istarski.hr)

Kao i svake godine u ovo vrijeme, uskoro počinje naplaćivanje rezervacija kamp mjesta na Fratarskom otoku, tradicionalnom ljetovalištu Puležana. Podsjetimo, sada tim kampom upravlja pulska gradska komunalna tvrtka 'Pula usluge i upravljanje'.

Cjenik još uvijek nije objavljen, no ne bi trebao previše odskakati od prošlogodišnjeg. Otvorenje kampa Otok Veruda planirano je u prvoj polovici lipnja.

 

Prije otvorenja kampa nije dozvoljeno samoinicijativno ograđivati kamp mjesta, a sve ograde, mreže, špage i ostale oznake koje nisu prijavljene biti će uklonjene, napominju iz 'Pula usluge i upravljanje'.

Važeće su samo rezervacije koje su djelatnici kampa označili crvenom trakom i privremenim rezervacijskim brojem. Rezervacije kamp mjesta za 2024. godinu biti će objavljene tijekom ožujka 2024. godine na ovim stranicama.

Prednost u rezervaciji određenog kamp mjesta za sezonu 2024. imaju gosti koji su u prošloj sezoni kampirali na tom kamp mjestu minimum 30 dana, pod uvjetom da u roku od 30 dana od dana objavljivanja ove obavijesti navedeno kamp mjesto rezerviraju i uplate paušalnu naknadu, kažu iz gradske tvrtke.

Paušalna naknada koja podrazumijeva čuvanje jednog kamp mjesta do otvorenja kampa iznosi 70 eura s PDV-om (cijena je ista neovisno o datumu rezervacije).

Nakon otvorenja kampa u roku od 10 dana potrebno je na recepciji kampa potvrditi kamp mjesto plaćanjem usluge "šator" od dana otvorenja kampa na minimum 30 dana, a prema važećem cjeniku.

Za sve ostavljene stvari na području kampa i kamp mjestima, ne odgovaramo, zaključuju iz 'Pula usluge i upravljanje'. (Istarski.hr)

 

Tweet

Posljednje novosti