VELIKI USPJEH U DUBROVNIKU

Puljani ruletom šesteraca stigli do finala Kupa!

02.03.2024 - 19:28
Niko Vukmir protiv Dinama (FOTO: MNK Stanoinvest Futsal Pula)
Niko Vukmir protiv Dinama (FOTO: MNK Stanoinvest Futsal Pula)

Ruletom šesteraca, nakon neodlučnih 1:1, hakleri Stanoinvest Futsal Pule prošli su u finale hrvatskog Kupa u malom nogometu koje je na rasporedu u ponedjeljak. U vrlo neizvjesnom i izjednačenom dvoboju Zagrepčani su poveli na samom karju prvoga dijela. Perić je dao desno za Postružina, ovaj produžio za Konsua u kutu koji je gađao Dekanića u sredini, ali lopta se (ne)sretno odbila na nogu Echeverrya i završila u golu, te je Dinamo na predah otišao sa pogotkom prednosti.

U nastavku susreta, nakon samo tri minute igre, Puljani vraćaju stvari na početak, iamko su zagrebački plavi bolje otvorili nastavak. Niko Vukmir je presjekao loptu te povukao kontru koju je i sam završio prizemnim udarcem s distance, a lopta Piplici prolazi ispod noge za poravnanje.

Pri samom kraju susreta Puljani su se našli u problemima. Vratar Gozi je nespretno startao na Gudasića ispred svog kaznenog prostora te je zaradio izravni crveni karton. Nakon neriješenog rezultata pristupilo se pucanju penala. U prvoj seriji Piplica je obranio udarac Vukmira i Dinamo je bio u prednosti. U trećoj seriji Prgometov udarac brani vratar Cindrić, a konačnu pobjedu Puljanima donosi Perić svojim pogotkom u gredu! (S. Ž.)

 

STANOINVEST FUTSAL PULA – FUTSAL DINAMO  1:1 (0:1), pen. 4:3

STANOINVEST FUTSAL PULA: Aparecio Junior Gozi Roberto, Dean Moravac, Manuel Jesus Blazquez Pacheco, David Mataja, Niko Vukmir, Florijan Cindrić, Daniel Moravac, Dani Hrgota, Arthur Yann Tchaptchet Tchato, Fellipe Echavarria Echeverry, Joaquin Herrero Castro, Stefano Galešić, Manolo Bilić, Agustin Grillo Franco, trener: Alvaro Martinez Castillo

FUTSAL DINAMO: Ante Piplica, Luka Perić, Kristijan Postružin, Kristian Čekol, Tihomir Novak, Ivan Pavlić, Nikola Gudasić, Antonio Konsuo, Mateo Mužar, Mihovil Prgomet, Toni Vučković, Danijel Dekanić, Neven Zonjić, Filip Novak, trener: Matija Đulvat

STRIJELCI: 0:1 ag-Echeverry (20′), 1:1 Vukmir (23′)

Tweet

Posljednje novosti