POREČANI UGOSTILI NEXE

Foto KAKVA UTAKMICA! Porečani jedva poraženi od jakog protivnika (foto)

02.03.2024 - 20:00
Lucijan Krajcar šutira pored obrane Nexea (FOTO: Milivoj Mijošek)
Lucijan Krajcar šutira pored obrane Nexea (FOTO: Milivoj Mijošek)

Nakon dva gostujuća kola porečki rukometaši večeras pred svojom publikom imali su premijeru u Ligi za prvaka,a u goste im je stigao vrlo jaki Nexe, koji ovom prilikom predstavio i novog trenera, legendarnog Veselina Vujovića. Porečani su u vrlo uzbudljivom i neizvjesnom susretu upisali na kraju poraz u susretu koji je mogao zadovoljiti rukometne sladokusce.

Na terenu, u prvom dijelu susreta nije se moglo razaznati tko je favorit u ovom susretu. Domaći rukometaši od prvog su trenutka susreta krenuli se nadigravati s renomiranim protivnikom i u 12. minuti dolaze do prvog vodstva na susretu zgoditkom Petra Krupića (6:5).

 

Nošeni prepunom dvoranom 'Veli Jože' domaćini su u narednim minutama uspjeli povećavati svoje vodstvo nakon pogodaka Ivankovića i Krajcara (11:7). Delirij je u prvom poluvremenu bio potpun nakon što je vratar Vladić zaustavio nekoliko izglednih prilika i između ostaloga i sedmerac Štrleku.

Odlično su porečki rukometaši otvorili i nastavak susreta zgodicima Krupića i Krajcara (15:11), no potom kvalitetniji gosti serijom 4:0 dolaze do izjednačenja (15:15 - 39'), što je bio znak domaćem treneru Iliji Lovrinoviću za novi 'time-out'. U posljednjih desetak minuta susreta kvalitetniji gosti uspjeli su teškom mukom stići do dva zgoditka prednosti (20:22 - 49'), što su uspjeli održati do kraja susreta.

Kada su na ulasku u posljednju minutu domaći rukometaši krivim dodavanjem propustili realizirati svoj napad bilo je jasno kako će bodovi put Našica. No bez obzira na sve porečki su rukometaši dobili zasluženi pljesak za vrhunsku predstavu koju su pružili svojim poklonicima. Pogledajte FOTO GALERIJU na dnu stranice. (S. Ž., FOTO: Milivoj Mijošek)

Prijenos utakmice (UŽIVO od 19 sati):

Statistika utakmice:

Tweet

Posljednje novosti