konačno se vratio

'Marko mi te volimo!' Kaštelirci srdačno dočekali Baby Lasagnu

28.02.2024 - 20:28

Kaštelirci su danas jedva dočekali pobjednika Dore Baby Lasagnu. Priredili su mu srdačan doček, a fotografije susreta objavio je na svom Facebooku načelnik Općine Kaštelir Đulijano Petrović.

 

"Naš Marko (Baby Lasagna), s fantastičnom pjesmom, fantastičnom pričom pobjednik je Dore 2024. Baby Lasagna, tvoj nevjerojatan uspjeh na Dori 2024. samo je uvod za tvoj još veći trijumf na Eurosongu 2024!", napisao je u poruci podrške Petrović.  On je mladog pjevača Marka Purišića dočekao zajedno s direktoricom Turističke zajednice Kaštelir-Labinci Lindom Grebac i razdraganim mještanima. Načelnik je zahvalio Lasagni na odličnoj promociji Kaštelira i Labinaca, zaželjevši mu sreću na predstojećem Eurosongu u Švedskoj.

“Marko mi te volimo”, pisalo je, među ostalim, na transparentima koje su nosili okupljeni mještani Kaštelira i Labinaca, među kojima je bilo mnogo onih mlađih.

Baby Lasagna predstavljat će Hrvatsku pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' u svibnju na Eurosongu u Malmou. Još je uoči Dore slovio za favorita, upao je s 'rezervne klupe' u zadnji čas, nakon što je odustala pjevačica Zsa Zsa, pa je njegov strelovit uspjeh tim veći. (IHR)

Tweet

Posljednje novosti