dvorana žatika u poreču

Foto Otvoren je još jedan Promohotel. Pogledajte kako je bilo (galerija)

28.02.2024 - 13:13
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Danas je otvoren još jedan Promohotel, sajam dizajniran da zadovolji potrebe i ambicije profesionalaca iz ugostiteljstva i turizma - od vlasnika i menadžera hotela, iznajmljivača apartmana, do vlasnika kafića i restorana.

Sajam se održava do subote 2. ožujka u dvorani Žatika u Poreču i prostire se na više od 4.500 kvadratnih metara unutrašnjeg i 500 kvadratnih metara vanjskog izložbenog prostora.

Izloženi su, između ostalog, sofisticirana hotelska oprema i kozmetika, inovativne ugostiteljske tehnologije i raznolike gastronomske delicije. Promohotel je također mjesto gdje se može upoznati najnovija rješenja iz svijeta računalnog programiranja, poslovnog savjetovanja, edukacije i još mnogo toga.

 

Na programu su i zanimljive teme koje će oživjeti kroz interaktivna predavanja, praktične radionice, uvide u primjere dobre prakse te predstavljanje inovativnih rješenja.

"Promohotel nije samo mjesto gdje se otkrivaju najnoviji trendovi i tehnologije; to je platforma koja omogućava stvaranje snažnih poslovnih veza, razmjenu znanja i ideja među stručnjacima te pruža priliku za istraživanje novih tržišnih mogućnosti. Naš cilj je približiti svjetske inovacije i prakse koje će obogatiti poslovne strategije i unaprijediti poslovanje" izjavila je Ivana Štiković, direktorica sajma.

Na današnjem otvorenju bili su župan Boris Miletić, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i mnogi drugi. (Istarski.hr)

Tweet

Posljednje novosti